14 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăSportDragnea: "Problema" Geoană se tranşează luni, în Biroul Permanent

Dragnea: “Problema” Geoană se tranşează luni, în Biroul Permanent

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a spus, duminică seară, că fostul lider al partidului, Mircea Geoană nu mai poate continua să vorbească împotriva PSD din calitatea de membru al partidului şi că luni, la BPN, această “problemă” va fi “tranşată”, potrivit Mediafax.

Dragnea a adaugat că PSD a devenit “în acest moment, un partid ordonat, bine condus şi structurat”, care “nu mai poate accepta ieşiri în decor” ale foştilor lideri, indiferent cine ar fi ei.

“Mircea Geoană nu a înţeles că a pierdut congresul. Mircea Geoană are o mare problemă : nu ştie să piardă. Nu a ştiut nici la alegerile prezidenţiale, nici la congresul PSD. A avut două ocazii să arate că este bărbat, le-a pierdut pe amândouă”, a mai declarat Dragnea.

“Diferenţa dintre Mircea Geoană şi Victor Ponta este de un congres. Eu, ca secretar general al partidului, nu mai accept să muncesc câţiva ani cu un partid care început să funcţioneze şi, după decizii luate în BPN şi CEX, Mircea Geoană să iasă cu alte păreri, care sunt critice. Mircea Geoană nu a înţeles că a pierdut congresul”, a mai spus secretarul general al PSD.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat vineri, la RFI România, că atitudinea lui Mircea Geoană faţă de PSD trebuie lămurită şi că acest lucru se va întâmpla săptămâna viitoare, în sensul în care actualul preşedinte al Senatului trebuie să decidă dacă mai vrea sau nu să rămână în partid.

Geoană, a spus, la rândul său, că este mai pesedist ca oricând şi a pledat pentru discuţii în partid, nu prin presă.

Cele mai citite

Istoria și simbolul crucii

Istoria crucii a marcat epoca dinainte de Hristos, ca simbol al celei mai crunte pedepse. Nu știm dacă pedeapsa prin răstignire este la fel de veche...

Mesaje de PAȘTE 2024: Hristos a Înviat!

Mesaje de Paște de trimis în aceste zile sfinte celor dragi. România Liberă îți propune o selecție de urări de Paște, SMS-uri pe care...

Înțelepciunea din Sinai: Moștenirea Creștină a Mănăstirii Sfânta Ecaterina

În sălbăticia îndepărtată și stâncoasă a Peninsulei Sinai din Egipt se află o țară cu o importanță istorică și spirituală imensă pentru cele trei...
Ultima oră
Pe aceeași temă