21 C
București
duminică, 28 aprilie 2024
AcasăSportDragnea: "Nu vom ataca PNL în campania electorală"

Dragnea: “Nu vom ataca PNL în campania electorală”

 Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, sâmbătă, la Poiana Braşov, că PSD nu se va axa în campania electorală pentru europarlamentare pe atacuri împotriva PNL, chiar dacă Crin Antonescu a atacat partidul şi o să-l mai atace, scrie Mediafax.

Dragnea a spus că a stabilit cu colegii de partid că PSD nu se va axa în campania pentru europarlamentare pe atacuri împotriva PNL.

"Nu ne vom axa în campania pentru europarlamentare pe atacuri împotriva PNL. Categoric nu. Noi am intrat cu bună credinţă în USL atunci când s-a constituit, am făcut tot ce a fost posibil să nu se rupă USL. Faptul că Crin Antonescu şi PNL au hotărât să iasă din USL asta nu înseamnă că noi nu vrem în continuare să atingem obiectivele asumate şi prezentate publicului în 2012. Vrem ca obiectivele USL stabilite de comun acord atunci să încercăm să le ducem la capăt, încă mai sperăm ca USL să se refacă, sperăm după europarlamentare, dar nu putem să atacăm în această campanie electorală nişte parteneri cu care am fost atâţia ani împreună", a afirmat, într-o conferinţă de presă, Liviu Dragnea.

Vicepremierul a precizat că au fost atacuri împotriva PSD din partea lui Crin Antonescu şi că vor mai fi şi de la el, şi de la alţii, dar că social-democraţii vor face tot posibilul să nu răspundă la acestea.

Întrebat dacă va lua atitudinea de a întoarce şi celălalt obraz, Dragnea a spus că nu mai are ce să întoarcă şi că o să încaseze cât se poate.

"Nu mai avem ce să întoarcem. Am întors tot ce aveam de întors. O să încercăm să încasăm până când îşi vor da seama că n-are rost să mai dea în noi. Asta nu înseamnă că nu vom avea o altfel de comunicare cu partidele din jurul lui Băsescu. Aşa ceva nu putem să garantăm. Mai ales că preşedintele Traian Băsescu are grijă ca foarte des să vină să ne spună anumite lucruri", a mai spus Dragnea.

Dragnea a afirmat, întrebat ce părere are de afirmaţia liderului PDL Braşov, George Scripcaru, potrivit căreia nu mai trebuie făcută campanie "cu găleata sau cu portofelu", că în campania electorală pentru europarlamentare o să se bazeze pe oamenii din partid.

 

Cele mai citite

Burduja își face campanie pe motocicletă. “Este adevăratul candidat al dreptei”, susține Ciucă

Sebastian Burduja, candidatul PNL la funcția de primar general al Capitalei, apare în câteva fotografii în postură de motociclist, aceste imagini fiind postate chiar...

Mamele cu copii ar putea ieși mai devreme la pensie

Mai mulţi parlamentari de la PNL au depus la Senat un proiect de lege pentru modificarea art.51 alin.(1) din Legea nr.360/2023 privind sistemul public...

Așteptarea de 9 ani a luat sfârșit. FCSB e noua campioană a României la fotbal

Un singur punct mai avea nevoie FCSB, în meciul de sâmbătă seara cu Farul Constanța, pentru a se încorona noua campioană a Superligii. În...
Ultima oră
Pe aceeași temă