26.4 C
București
marți, 16 iulie 2024
AcasăSportDinamo preia „lanterna roșie”. Moldovan: Nu am reușit să găsim un cap...

Dinamo preia „lanterna roșie”. Moldovan: Nu am reușit să găsim un cap deștept în atac

Poli Iași a reușit să facă rapid uitată corecția din Cupa României (1 – 5 cu Sepsi) și a câștigat trei puncte de aur în lupta pentru evitarea retrogradării ce urcă trupa lui Mircea Rednic pe ultimul loc de salvare de la retrogradare. Moldovenii au punctat în minutul 13 prin Luckassen și apoi au tras cu dinții de apărarea avantajului minim de pe tabelă.

Chindia Târgoviște a construit mai mult, a avut un plus pe faza de atac dar la finalizare fotbaliștii pregătiți de Viorel Moldovan au fost neinspirați și nu au reușit golul egalizator. Poli Iași a închis definitiv conturile în ultimul minut al meciului, contraatac Chacana și finalizare simplă, pe lângă portar.

„Îmi pare rău de efortul băieților, n-au fost recompensați astăzi. Am încercat să construim, însă avem problemele noastre la finalizare. Am dat multe centrări, dar n-am reușit să găsim un cap deștept. A fost un meci controlat de noi, dar ăsta e fotbalul. Prospețime am avut, nu am suferit din acest punct de vedere. Avem nevoie de mai multă inventivitate.”, a comentat după meci Viorel Moldovan.

Echipa sa este la egalitate de puncte cu Dinamo București, noua „lanternă roșie”, și are nevoie de meciuri foarte bune până la finalul campionatului pentru a reușit să scape de retrogradarea în Liga 2. Ultimul meci al etapei are loc astăzi între Dinamo (locul 14) și FC Voluntari (locul 10).

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă