10.8 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSportSepsi, meci perfect cu antrenor trimis în tribună

Sepsi, meci perfect cu antrenor trimis în tribună

„Lanterna roșie” în campionat a început perfect meciul și în minutul 5 a primit o lovitură de la 11 metri, transformată în gol de Andrei Cristea. A fost momentul în care Leo Grozavu, tehnicianul gazdelor, a fost eliminat pentru proteste și trimis să vadă meciul de la înălțimea tribunei.

De acolo și-a condus mult mai bine jucătorii și Sepsi a reușit să restabilească egalitatea până la pauză, gol Achahbar în minutul 25. A urmat o repriză secundă perfectă pentru trupa lui Grozavu care s-a distrat cu adversarii și a marcat de patru ori (Fulop, Achahbar, Carnat și Karanovic) fără să primească gol pentru o victorie cu 5 -1 care face din meciul retur doar o deplasare de vacanță.

“Am nişte băieţi admirabili, am obţinut un rezultat fantastic, după o seară magică. Ne dorim foarte mult calificarea în finală şi sperăm ca atunci să avem şi fanii lângă noi.”, nu și-a ascuns satisfacția Leo Grozavu.

„Nu doar scorul, ci şi evoluţia a fost ruşinoasă. Au pretenţii. Săptămâna asta s-a discutat despre salarii, chiar azi au primit nişte bani. Dar nu avem ce face, trebuie să ne gândim la meciul de sâmbătă. Dacă nu batem Chindia, va fi foarte greu. S-au văzut surprize în fotbal, dar nu cred că e cazul. Ce să mai faci la 1-5? Sepsi e solidă, are jucători care ştiu ce vor, vor performanţă.”, a spus cu amărăciune Mircea Rednic, antrenorul ieșenilor.

Astăzi se joacă a doua semifinală a Cupei României, meciul tur dintre Dinamo București și FCSB, ambele echipe având obiectiv câștigarea trofeului pentru a salva un sezon competițional dezamăgitor.

Cele mai citite

Deficitul bugetar a crescut, după primul trimestru

Deficitul bugetar a urcat la 2,06% din Produsul Intern Brut după primele trei luni din acest an, soldul negativ cifrându-se la 35,88 miliarde de...

Soluții pentru protecția împotriva exploziilor de praf

În peisajul comercial de astăzi, asigurarea siguranței și securității este vitală, în special în ceea ce privește reducerea riscurilor asociate cu exploziile de praf....

Sorina Pintea, condamnată la închisoare

Sorina Pintea, fost ministru al Sănătăţii, a fost condamnată la 3 ani şi 6 luni cu executare, printr-o sentinţă pronunţată, astăzi, de Tribunalul Cluj."În...
Ultima oră
Pe aceeași temă