Foto: prosport.ro

Sepsi, meci perfect cu antrenor trimis în tribună

Sepsi este ca și calificată în finala Cupei României după ce a fost instrucție cu Poli Iași. Moldovenii au deschis scorul dar au primit apoi cinci goluri.

Share

Petronel Tudor 0 comentarii

Actualizat: 25.06.2020 - 09:54

„Lanterna roșie” în campionat a început perfect meciul și în minutul 5 a primit o lovitură de la 11 metri, transformată în gol de Andrei Cristea. A fost momentul în care Leo Grozavu, tehnicianul gazdelor, a fost eliminat pentru proteste și trimis să vadă meciul de la înălțimea tribunei.

De acolo și-a condus mult mai bine jucătorii și Sepsi a reușit să restabilească egalitatea până la pauză, gol Achahbar în minutul 25. A urmat o repriză secundă perfectă pentru trupa lui Grozavu care s-a distrat cu adversarii și a marcat de patru ori (Fulop, Achahbar, Carnat și Karanovic) fără să primească gol pentru o victorie cu 5 -1 care face din meciul retur doar o deplasare de vacanță.

"Am nişte băieţi admirabili, am obţinut un rezultat fantastic, după o seară magică. Ne dorim foarte mult calificarea în finală şi sperăm ca atunci să avem şi fanii lângă noi.", nu și-a ascuns satisfacția Leo Grozavu.

„Nu doar scorul, ci şi evoluţia a fost ruşinoasă. Au pretenţii. Săptămâna asta s-a discutat despre salarii, chiar azi au primit nişte bani. Dar nu avem ce face, trebuie să ne gândim la meciul de sâmbătă. Dacă nu batem Chindia, va fi foarte greu. S-au văzut surprize în fotbal, dar nu cred că e cazul. Ce să mai faci la 1-5? Sepsi e solidă, are jucători care ştiu ce vor, vor performanţă.”, a spus cu amărăciune Mircea Rednic, antrenorul ieșenilor.

Astăzi se joacă a doua semifinală a Cupei României, meciul tur dintre Dinamo București și FCSB, ambele echipe având obiectiv câștigarea trofeului pentru a salva un sezon competițional dezamăgitor.

Comentarii