25.2 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăSportDeputatul Nicu Marcu a demisionat din funcţie, ca urmare a alegerii sale...

Deputatul Nicu Marcu a demisionat din funcţie, ca urmare a alegerii sale la Curtea de Conturi

Deputatul independent Nicu Marcu a transmis, miercuri, Biroului Permanent al Camerei Deputaţilor demisia sa din funcţia de deputat, ca urmare a alegerii sale în calitatea de consilier la Curtea de Conturi, informează Mediafax.

„Am primit demisia domnului Nicu Marcu din funcţia de deputat, el fiind ales la Curtea de Conturi”, a precizat, miercuri, secretarul Camerei Marcel Ciolacu, după şedinţa Biroului Permanent al Camerei.

Parlamentul i-a numit luni, prin vot, pe Nicu Marcu şi Miron Nica drept consilieri de conturi ai Curţii de Conturi, după ce Curtea Constituţională a declarat neconstituţională numirea în această funcţie a lui Marius Vorniceanu şi a Constanţei Donovici, pentru că ambii au mai deţinut această funcţie.

Cele mai citite

Cetățenii UE consideră dezastrele naturale o amenințare mai mare decât un eventual război

Cetățenii din mai multe țări membre UE consideră că dezastrele naturale legate de climă reprezintă o amenințare mai mare decât un eventual război. Acest punct...

Regele Charles, un an de la încoronare. Aniversare fără fast

Pe data de 6 mai se împlinește un an de la încornarea regelui Charles. Însă nu va fi o zi cu fast pentru Regele...

Doi turiști din Australia și unul din SUA au fost găsiți în Mexic, împușcați în cap

Trupurile neînsuflețite a trei turiști, doi din Australia și unul din SUA, au fost găsite în Mexic, fiecare dintre ei având câte un glonț...
Ultima oră
Pe aceeași temă