11 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSportDeputaţii PDL, avertizaţi să vină la şedinţe. Sancţiunile merg până la tăierea...

Deputaţii PDL, avertizaţi să vină la şedinţe. Sancţiunile merg până la tăierea de pe listă la alegeri

Deputaţii PDL au fost avertizaţi miercuri de conducerea grupului parlamentar să fie prezenţi la şedinţele Camerei, pentru a putea asigura cvorumul de lucru şi a contracara greva opoziţiei şi li s-a sugerat că, în caz contrar, ar putea să nu fie puşi pe liste la alegeri, susţin surse din partid citate de Mediafax.

Unii parlamentari democrat-liberali au precizat că li s-a cerut să fie toţi prezenţi în Parlament, dar mulţi dintre aceştia sunt sceptici că acest lucru se va întâmpla.”Nu cred că vom fi toţi prezenţi, indiferent de sancţiuni”, a spus un deputat.

Printre sancţiunile invocate de conducerea grupului se numără, în afară de tăierea indemnizaţiei de şedinţă, şi sancţiuni pe linie de partid, au precizat sursele citate, care au adăugat că printre acestea poate fi şi tăierea de pe viitoarele liste parlamentare.

Grupurile parlamentare reunite ale PSD şi PNL au aprobat, miercuri, cu majoritate de voturi, înregistrându-se doar două abţineri, propunerea lui Victor Ponta ca opoziţia să intre în “protest parlamentar pe perioadă nedeterminată”.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă