11 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSportDaca Nastase intra in PC, e posibil sa fie urmat si de...

Daca Nastase intra in PC, e posibil sa fie urmat si de alti social democrati

Vicepresedintele Partidului Conservator (PC) Corneliu Ciontu a declarat, sambata, ca in cazul in care Adrian Nastase va veni in PC, este posibil sa fie urmat de o serie de membri ai PSD, transmite Rompres.

 

“Personal pe mine nu ma deranjeaza venirea lui Adrian Nastase la PC, cu atat mai mult cu cat iar se fac presiuni… de parca marea coruptie sta in termopanele lui Nastase. Asta e tot o manevra in favoarea lui Geoana”, a adaugat Ciontu.

 

In opinia vicepresedintelui PC Corneliu Ciontu, in cazul venirii lui Nastase la conservatori, este un mare castig experienta politica si sustinerea electorala a acestuia.

 

“Experienta omului politic pentru ca a avut de-a lungul anilor o serie de functii, este principalul castig pentru noi. Indiscutabil sunt convins ca are suficienta sustinere in plan electoral si s-a vazut in mai multe sondaje, in pofida a tot ce s-a spus despre el, ca omul este un bun politician”, a precizat Corneliu Ciontu, prezent, sambata, la Targoviste, la conferinta de alegeri a organizatiei judetene a PC.

 

Presedintele Partidului Conservator, Dan Voiculescu, a declarat, in cursul acestei saptamani, ca, in perioada urmatoare, va discuta cu fostul prim-ministru Adrian Nastase o eventuala intrare a acestuia in randul conservatorilor. Liderul conservator a precizat ca a avut deja o discutie in acest sens cu Nastase, inainte ca acesta sa plece in Israel. Potrivit lui Voiculescu, discutiile urmeaza sa fie reluate la intoarcerea acestuia in tara pentru a vorbi despre perspectivele politice ale lui Adrian Nastase in PC.

Cristina Darmina Iamandi
Cristina Darmina Iamandihttp://cristina-darmina-iamandi
Cristina Darmina Iamandi, redactor Rl online
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă