19.5 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSportCum răspunde Geoană ACUZAŢIILOR aduse de Ponta

Cum răspunde Geoană ACUZAŢIILOR aduse de Ponta

Senatorul PSD Mircea Geoană a exclus implicarea sa într-un puci intern care ar avea ca scop înlocuirea lui Victor Ponta ca şi candidat pentru şefia guvernului, menţionând că va încerca să aibă o discuţie cu acesta şi că a vorbit deja la Senat cu Crin Antonescu, potrivit Mediafax.

Senatorul PSD Mircea Geoană nu exclude ca scandalul trădărilor din PSD să fie provocat de “informaţii servite” lui Victor Ponta pentru a-i da emoţii în momentul în care aşteaptă să fie desemnat pentru a doua oară premier. El a exclus implicarea sa într-un puci intern care ar avea ca scop înlocuirea lui Ponta ca şi candidat pentru şefia guvernului, notează “Gândul”.

Citeşte şi UDPATE. Surse: Ponta s-ar fi referit la Geoană când a spus că cineva a vorbit în PSD în numele lui Băses

“Că aş fi negociat în numele lui Traian Băsescu, e cel puţin cusut cu aţă albă. Cred că şi pe fond de stres, extraordinar de încărcat, cu campanie, temeri şi suspiciuni, cineva să cadă în capcană. Cum poate să creadă cineva că eu cu un plâlc de haiduci repetăm isprava UNPR? “, a spus Geoană. “Acest tip de invenţie mi-aduce aminte de ce a fost înainte, acum un an când eram la şefia Senatului, că am făcut blat cu Băsescu şi harşt de la şefia Senatului, harşt din PSD”, a comentat el.

“Mai bun creştin decât mine nu văd pe 20 de mii de kilometri pătraţi în jur. Am fost dat afară din partid pe o invenţie ca acum, dar n-am făcut niciun gest ostil la adresa partidului”, a spus Geoană.

Liderul PSD a adăugat că nu a discutat subiectul cu Victor Ponta, însă a făcut-o cu Crin Antonescu, cel care a reclamat primul trădarea din PSD.

“Nu am avut o discuţie cu Victor Ponta. Voi încerca să am o discuţie cu el. Am vorbit cu Crin Antonescu la Senat. Măi, Crin, ai ieşit cu ceva la televizor, zi-mi în faţă, bărbăteşte, nu cu insinuări”, a spus Geoană.

El a precizat că, “dacă e cineva care a încercat să creeze o formulă disidentă în partid, care să lucreze cu Traian Băsescu, acest personaj trebuie tratat cu asprime”.

Geoană a subliniat că în acest moment Victor Ponta este varianta de premier pe care partidul a decis-o, iar o altă nominalizare nu se poate face în afara forurilor statutare.

Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 773: SUA anunță un ajutor militar de 6 miliarde dolari pentru Kiev. VIDEO

Ministrul american al Apărării, Lloyd Austin, a anunţat o nouă componentă de asistenţă militară pentru Ucraina în valoare de şase miliarde de dolari, într-un...

Un tânăr în vârstă de 27 de ani a folosit bancnote false de 200 de euro în săli de jocuri electronice 

După ce un tânăr în vârstă de 27 de ani ar fi folosit bani falși (n.r. bancnote de 200 euro) pentru a se juca...

Doi tineri au murit după ce au intrat cu scuterul într-un podeț. FOTO

Doi tineri au murit, noaptea trecută, într-un accident rutier produs pe raza satului Budeni, ce aparţine de oraşul Dolhasca, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă