11.3 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSportCristian Preda: Am refuzat să fiu pompier pentru incendiul creat de UNPR...

Cristian Preda: Am refuzat să fiu pompier pentru incendiul creat de UNPR în Sectorul 4

UPDATEEuroparlamentarul PDL Cristian Preda a declarat, sâmbătă, pentru Mediafax, că PDL Bucureşti i-a propus să candideze la Primăria Sectorului 4, dar că a refuzat, cu atât mai mult cu cât nu poate fi “secundul lui Prigoană”, şi a exprimat disponibilitatea de a candida la Primăria Capitalei.

“Am refuzat să fiu pompier pentru incendiul creat de UNPR în Sectorul 4, cu atât mai mult cu cât nu pot să fiu secundul lui Prigoană, care a cerut excluderea mea din partid”, a spus Preda.

El a precizat că a exprimat disponibilitatea de a candida la Primăria Capitalei.

 

PDL i-a propus europarlamentarului Cristian Preda să candideze la Primăria Sectorului 4 la alegerile din 10 iunie, numele său fiind luat în calcul de către democrat-liberali şi pentru Primăria Capitalei, au declarat, sâmbătă, pentru Mediafax, surse din partid.

Conform surselor citate, PDL i-a propus europarlamentarului Cristian Preda să candideze la Primăria Sectorului 4, în contextul în care actualul edil al sectorului, Cristian Popescu Piedone, a renunţat la candidatura din partea UNPR pentru un nou mandat şi a anunţat că va candida din partea USL.

În plus, democrat-liberalii iau în calcul şi o candidatură a lui Cristian Preda la Primăria Generală a Capitalei, au precizat aceleaşi surse, care au susţinut că decizia urmează să fie luată în scurt timp.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă