20.6 C
București
sâmbătă, 1 iunie 2024
AcasăSportCrin Antonescu: Flutur, o slugă devotată a lui Băsescu care vrea...

Crin Antonescu: Flutur, o slugă devotată a lui Băsescu care vrea desfiinţarea PNL

Delegaţia Permanentă a PNL Suceava a votat, sâmbătă, în unanimitate, o rezoluţie privind neacceptarea unei eventuale reveniri în partid a vicepreşedintelui PDL, Gheorghe Flutur, la procedura de vot asistând şi preşedintele PNL, Crin Antonescu, potrivit NewsIn.

Liderul PNL a afirmat că în ultima perioadă au existat tatonări privind o eventuală revenire în partid a unor foşti membri ai partidului.

„Diverse persoane lasă să se întrevadă posibilitatea sau să se sugereze posibilitatea ca oameni care au plecat din Partidul Naţional Liberal să se întoarcă. Unii colegi de-ai noştri, de bună credinţă probabil, se gândesc ca la ceva foarte bun dacă s-ar întoarce la noi în partid Gheorghe Flutur, Gheorghe Ştefan, domnul Popescu de la Dâmboviţa, şi alţi asemenea”, a spus Antonescu.

Preşedintele PNL a exclus însă o astfel de variantă, reproşându-i lui Flutur faptul că a luptat pentru desfiinţarea PNL.

„Să ştiu că Gheorghe Flutur are 99% din voturi nu mai are ce căuta în Partidul Naţional Liberal şi cu unu la sută mergem mai departe. Acest om care primise totul de la Partidul Naţional Liberal ne-a trădat şi nu numai că a plecat la alt partid, dar este unul dintre oamenii care în toţi aceşti ani de când a plecat, până azi, s-a luptat ca o slugă devotată a lui Traian Băsescu pentru desfiinţarea Partidului Naţional Liberal”, a mai spus Antonescu.

De asemenea, Antonescu a afirmat că în cazul în care se va ajunge la negocieri cu PDL, nu va accepta ca Flutur să fie unul dintre partenerii de dialog.

„Dacă vreodată vom ajunge să discutăm cu PDL, când va fi un partid revenit cu picioarele pe pământ şi când va avea o altă conducere, nu domnul Flutur se va număra printre interlocutorii noştri, pentru că n-avem nevoie să scrie cu oi pe dealuri sau ”.

Rezoluţia votată de liberalii suceveni îi vizează şi pe primarul Sucevei, Ion Lungu, dar şi pe parlamentarii liberali care au plecat la PDL, senatorul Tiberiu Prodan şi deputatul Gheorghe Coroamă.

Tot sâmbătă, Delegaţia Permanentă a PNL Suceava a votat excluderea din partid a deputatul minorităţii italiene, Mircea Grosaru, şi a primarului municipiului Câmpulung Moldovenesc, Gabriel Şerban, cărora li s-a reproşat apropierea de PDL.

Cele mai citite

Cum ar putea Nicușor Dan să elimine și mafia din fotbal

Ilustrație: Marian Avramescu Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, se laudă în campania electorală pentru un nou mandat de edil-șef că a oprit mafia...
Ultima oră
Pe aceeași temă