16 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSportCELE MAI MARI CASE DE PARIURI DIN ROMÂNIA

CELE MAI MARI CASE DE PARIURI DIN ROMÂNIA

Piața de pariuri online din România este reglementată de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc, fiecare site trebuie să obțină licența ONJN clasa I pentru a putea accepta jucători într-un mod legal.

Majoritatea caselor de pariuri din România sunt de fapt case de pariuri internaționale, care au obținut licență pe teritoriul țării noastre. Însă, serviciile sunt foarte bine adaptate cerințelor și preferințelor publicului autohton. Mai mult, site-urile sunt traduse și, în majoritatea cazurilor, serviciul de relații clienți este asigurat de un operator vorbitor de limba română.

Recent, numărul site-urilor de pariuri sportive din România a crescut rapid. Printre acestea apar site-uri de escrocherie, unde este ușor să-ți pierzi banii. Este important să studiați site-ul înainte de a plasa primele pariuri. Unul dintre site-urile de pariuri sportive de încredere din România este bet365. Site cu multi ani de experienta. Puteți afla mai multe despre bet365 făcând clic aici.

SUPERBET

Deține peste 950 de agenții locale fiind una dintre cele mai importante casă de pariuri sportive din România . Superbet este o companie românească fondată în anul 2008 în București. Superbet s-a remarcat la nivel mondial fiind încadrată la categoria “Cel mai bun operator din Europa Centrală și de Est”.

Superbet oferă un număr foarte mare de tipuri de pariuri de tip single, multiple, live, pre-meci sau mixte cu numeroase opțiuni de pariere. Fiecare pariu oferit de Superbet este însoțit de o secțiune cu statistici unde fiecare parior poate afla mai multe despre evenimentul selectat. Funcția de cash-out permite închiderea anticipată unui pariu în desfășurare înainte ca rezultatul să fie decis.

BETANO

Casa de pariuri Betano își face remarcată prezența în România în 2016 devenind rapid una dintre cele mai bune casă de pariuri sportive fizic și online. Betano este sponsor oficial al echipelor de fotbal Universitatea Craiova și FCSB, fiind de asemenea cea mai activă casă de pariuri pe rețelele de socializare. Betano deține un website foarte bine optimizat ce oferă servicii de calitate superioară. Betano oferă utilizatorilor o aplicație bine dezvoltată și pe mobil – Android / IOS, ce oferă posibilitatea de a plasa pariuri prin comandă vocală, funcție specială ce nu este deținută de toate aplicațiile de pariuri naționale.

Betano are o gamă largă de evenimente sportive și sociale pe care jucătorii pot paria, împărțite pe categorii. Opțiunea de cash out este disponibilă dar jucătorul trebuie să se asigure că aceasta acopere evenimentul selectat.

FORTUNA

Fortuna este una dintre casele de pariuri din România, cu istoric de activitate lung ce a reușit să facă trecerea în online cu succes, asigurând o platformă foarte sigură, intuitivă și ușor de folosit ce primește îmbunătățiri constant. Dintre toate casele de pariuri dar la nivel național, Fortuna oferă cele mai multe evenimente pariorilor, de multe ori însoțite de transmisiuni live.

Jucătorul are parte de selecție mare de pariuri atât pre-meci cat și live; opțiunea de “Early Cashout” oferind posibilitatea jucătorului de a nu pierde banii chiar dacă pierde pariul. Fortuna este o rețea perfectă pentru un jucător ce caută distracție. Toate tipurile de pariuri sunt însoțite de statistici deosebit de interesante și extrem de utile pe care Fortuna le pune la dispoziția jucătorilor gratuit.

Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...

Germania susține că a fost victima unui atac cibernetic rusesc. Berlinul avertizează că vor exista consecințe

Berlinul a acuzat vineri hackeri ruşi susţinuţi de Moscova de un atac cibernetic intolerabil împotriva membrilor Partidului Social-Democrat german şi a avertizat că vor...

Astăzi este Vinerea Mare, ziua în care Iisus Hristos a fost răstignit. Tradiții și obiceiuri

Astăzi este Vinerea Mare, ziua în care Fiul lui Dumnezeu, Iisus Hristos, a fost răstingnit pe cruce și a fost dus în mormânt. Conform...
Ultima oră
Pe aceeași temă