18.3 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăSportCe proiecte vor fi discutate în şedinţa de Guvern

Ce proiecte vor fi discutate în şedinţa de Guvern

Proiectul de lege pentru completarea art. 12 din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 104/2001, privind organizarea şi funcţionarea Poliţiei de Frontieră Române şi proiectul de hotărâre  privind transmiterea unei părţi din clădirea Palatului Parlamentului, proprietate publică a statului, din administrarea Ministerului Justiţiei în administrarea Ministerului Fondurilor Europene, sunt pe ordinea de zi a şedinţei de Guvern de miercuri, care începe la 10.30.

Totodată, printre vor fi discutate mai multe proiecte de ordonanţă, care vizează: modificarea Legii nr.422/2001 privind protejarea monumentelor istorice,  completarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr.57/2007 privind regimul ariilor protejate, conservarea habitatelor naturale, a florei şi faunei sălbatice, modificarea şi completarea Legii nr.184/2001 privind organizarea şi exercitarea profesiei de arhitect, modificarea Legii nr. 38/2003 privind transportul în regim de taxi şi în regim de închiriere, modificarea Ordonanţei Guvernului nr.49/2009 privind libertatea de stabilire a prestatorilor de servicii şi libertatea de a furniza servicii în România, modificarea şi completarea Legii nr.372/2005 privind performanţa energetică a clădirilor.

Mai mult, ar putea fi discuate o serie de proiecte de hotărâre, care vizează: acordarea prestaţiilor sub forma biletelor de tratament balnear, pentru anul 2016, prin sistemul organizat şi administrat de Casa Naţională de Pensii Publice,  actualizarea inventarului centralizat al bunurilor din domeniul public al statului, ca urmare a modificării valorii de inventar şi schimbării unităţii de administrare pentru un imobil aflat în administrarea Ministerului Afacerilor Interne, aprobarea inventarului centralizat al bunurilor din domeniul public al statului, pentru unele imobile aflate în administrarea Ministerului Afacerilor Interne prin structurile teritoriale ale Jandarmeriei Române.

Cele mai citite

Zona din fața casei – amenajări necesare pentru a completa estetic și funcțional spațiul

În fața casei tale, există o zonă care poate fi un spațiu deosebit pentru a-ți...

Unicat în România! Grădini plutitoare pe lac, aranjamente gigant, zeci de mii de ghivece la West Side Flower Fest, cel mai mare festival de...

Dăm startul verii la cea de-a doua ediție a West Side Flower Fest! Va avea loc din 31 mai până în 2 iunie, în...

Problemele pentru celebrii chefi bucătari nu se opresc. Antena 1 dă PRO TV în judecată

Scandalul dintre Antena 1 și cei trei chefi, Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu, a escaladat, implicând acum și postul de televiziune Pro...
Ultima oră
Pe aceeași temă