13.3 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSportFotbalCanada s-a calificat la Cupa Mondială după 36 de ani

Canada s-a calificat la Cupa Mondială după 36 de ani

Canada scrie istorie! S-a calificat la Cupa Mondială după 36 de ani după victoria de la Toronto, scrie BBC.

Ultima lor apariție la Cupa Mondială a avut loc la Mexic 1986, unde au terminat pe ultimul loc în grupă.

Cyle Larin, Tajon Buchanan și Junior Hoilett au înscris pentru Canada, iar apoi a umrat un autogol al lui Adrian Mariappa care a asigurat victoria echipei.

YouTube video

Ce spune antrenorul Canadei

„Tocmai ne-am calificat la Cupa Mondială! Când am preluat prima dată conducerea am spus: „Ne vom califica la Cupa Mondială. Nu cred că ne-au crezut. Mă bucur pentru că toți acești fani au așteptat și au așteptat și au așteptat, și au rămas cu noi. Cred că țara asta nu a crezut niciodată în noi pentru că nu le-am dat nimic în care să creadă. Ei cred acum,” a spus Herdman, antrenorul englez care a lucrat ultima oară în Anglia ca antrenor al academiei Sunderland în urmă cu mai bine de 20 de ani.

Statele Unite, Mexic, Costa Rica și Panama sunt toate în „cărți” pentru ultimele două locuri de calificare la Cupa Mondială din 2022, care începe pe 21 noiembrie.

Mexic și SUA, care vor juca cu El Salvador și, respectiv, Costa Rica, au nevoie doar de o remiză pentru a-și rezerva locurile în Qatar.

Costa Rica, aflată pe locul al patrulea, ar avea nevoie de o victorie mare în fața SUA.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

CSM a respins suspendarea judecătoarei Ancuța Popoviciu din funcție

Consiliul Superior al Magistraturii(CSM) a respins suspendarea Ancuței Popoviciu din funcţie, asa cum ceruse Inspecția Judiciară, potrivit europafm.ro. Săptămâna trecută, chiar judecătoarea ceruse să se...

Cine nu este eligibil pentru Start-up Nation

Ediția din anul 2024 a programului Start-up Nation aduce modificări semnificative față de edițiile anterioare, inclusiv în ceea ce privește potențialii beneficiari, anunță o...

Sepsi-FCSB 2-2 și titlul se amână în SuperLiga I

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a terminat la egalitate cu FCSB, 2-2 (1-2), miercuri seara, pe teren propriu, într-o partidă din etapa a şasea a...
Ultima oră
Pe aceeași temă