38.9 C
București
duminică, 14 iulie 2024
AcasăSportBlaga: Naţiunea urmăreşte telenovela "Elodia guvernamentală", regizor Ponta, solist vedetă Diaconescu

Blaga: Naţiunea urmăreşte telenovela „Elodia guvernamentală”, regizor Ponta, solist vedetă Diaconescu

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni, că, în loc să se discute despre deschiderea noului an universitar, „naţiunea urmăreşte cu sufletul la gură un nou episod din telenovela Elodia guvernamentală, regizor Ponta, solist vedetă Dan Diaconescu”, potrivit Mediafax.

Blaga a spus înainte de şedinţa BPN al PDL că USL, că din lipsa unei viziuni despre guvernare, a inventat scandal după scandal şi că la început a fost inventat „binomul Ponta-Antonescu” cu problema suspendării preşedintelui ţării şi pe urmă guvernanţii au inventat „binomul Ponta-Diaconescu”.

„La început a fost binomul Ponta-Antonescu, cu suspendarea preşedintelui, a ieşit şi băiatul din bătălia respectivă, pe urmă au inventat altceva ca să nu trebuiască să explice promisiunile electorale, au inventat binomul Ponta-Diaconescu, care, din păcate, face foarte rău domnului Ponta, dar face foarte mult rău românilor şi salariaţilor Oltchim”, a spus Blaga.

În opinia lui Blaga, de fiecare dată când e pus în dificultate, „Victor Ponta inventează câte un scandal” şi a dat ca exemplu ultima şedinţă a CSAT, când premierul „a găsit un motiv” să părăsească şedinţa unde urma să fie aprobată achiziţionarea avioanelor multirol.

„Acest om care minte şi când respiră şi, spunea Ungureanu Traian că respiră prea des în ultimul timp, a inventat şi acest scandal”, a mai spus Blaga.

Citeşte şi:

Vasile Blaga: Alianţa România Dreaptă va face altfel de politică, este o alianţă cinstită şi puternică

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă