8.9 C
București
duminică, 21 aprilie 2024
AcasăSportFotbalBayern Munchen și Manchester United sunt în optimi în CL după victorii...

Bayern Munchen și Manchester United sunt în optimi în CL după victorii obținute marți seara

Bayern Munchen şi Manchester United au obţinut victorii, marţi seara, în deplasare, în grupele Ligii Campionilor la fotbal și sunt deja calificate în optimi în această competiție.

Bayern, care avea deja asigurată prezenţa în optimile de finală, a reuşit a cincea victorie în tot atâtea meciuri, 2-1 cu Dinamo Kiev, în deplasare.

Robert Lewandowski (14), cu un gol magnific din foarfecă, şi Kingsley Coman (42) au marcat golurile victoriei bavarezilor, prezenţi pe Stadionul Olimpic din Kiev fără mulţi jucători importanţi.

Echipa antrenată de Mircea Lucescu a dat o replică foarte bună, mai ales în repriza secundă, când a şi marcat primul său gol în grupă, prin Denis Garmaş (70).

Dinamo a avut şi două bare în acest meci, una pe repriză, dar a doua, venită în min. 90+2 (Ţîgankov), putea aduce un punct campioanei Ucrainei, potrivit agerpres.ro.

Manchester United a dat lovitura pe final pe Estadio de la Ceramica, învingând-o pe Villarreal cu 2-0, prin golurile marcate de Cristiano Ronaldo (78) şi Jadon Sancho (90). Prin acest succes, ”diavolii roşii” şi-au asigurat calificarea în optimi.

Man United ajunge astfel la 10 puncte din 5 meciuri, cu care își asigură matematic un loc în optimile de finală ale Ligii Campionilor, indiferent de celelalte rezultate din grupă.

Villarreal are 7 puncte și așteaptă rezultatul meciului dintre Young Boys și Atalanta, pe italieni urmând să-i întâlnească în ultima etapă a grupei F.

Astfel, interimarul Michael Carrick a avut parte de un debut cu dreptul pe banca tehnică a lui United.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Erdogan cere unitate palestinienilor după o întâlnire cu Ismail Haniyeh, liderul Hamas

Preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan le-a cerut sâmbătă palestinienilor „să se unească”, după o întâlnire la Istanbul cu liderul Hamas, Ismail Haniyeh, potrivit AFP...

FCSB e foarte aproape de titlu în SuperLigă după 2-2 cu Rapid București

FCSB a terminat la egalitate cu Rapid București, scor 2-2 într-o partidă spectaculoasă pe Arena Națională, gazdele bifând încă un pas către un titlu...

Erdogan cere unitate palestinienilor după o întâlnire cu Ismail Haniyeh, liderul Hamas

Preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan le-a cerut sâmbătă palestinienilor „să se unească”, după o întâlnire la Istanbul cu liderul Hamas, Ismail Haniyeh, potrivit AFP...
Ultima oră
Pe aceeași temă