13 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSportBăsescu la RRA: TVR INTERZICE prezenţa mea în televiziune

Băsescu la RRA: TVR INTERZICE prezenţa mea în televiziune

Preşedintele suspendat Traian Băsescu a declarat, joi seara, la Radio România Actualităţi, că TVR interzice prezenţa să la televizunea publică. “Am fost la o emisiune săptămâna trecută, în afara campaniei, de atunci nu mai pot ajunge la televiziunea română, pentru că am şi eu dreptul să le explic românilor”, a declarat Băsescu, citat de HotNews.ro.

Preşedintele suspendat a mai susţinut că cei aflaţi acum la putere “vor scufunda ţara, din cauza ambiţiei lor de a controla justiţia”. “Au dat 8% înapoi la salarii, dar devalorizarea leului e mult mai puternică; nu au făcut nimic, de fapt. Şomajul creşte, investitorii străini şi-au sistat orice investiţie în România”, a arătat el.

Băsescu şi-a exprimat convingerea că românii vor vota în majoritate în favoarea sa la referendum. “Vor avea o mare dezamăgire cei de la USL: românii, oricât sunt de supăraţi pe mine, nu vor da perspectiva europeană pentru Crin şi Ponta. Vor merge pe un vot care ii va surprinde pe cei doi. Vor vota NU la referendun in marea majoritate, asta e convingerea mea”, a spus Băsescu, citat de Realitatea.net.

 

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă