12.5 C
București
vineri, 24 mai 2024
AcasăSportBăsescu: Echipa de la Ministerul Sănătăţii e sub presiunea multor interese

Băsescu: Echipa de la Ministerul Sănătăţii e sub presiunea multor interese

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, duminică, la emisiunea “După 20 de ani” de la PRO TV, întrebat pe tema legii sănătăţii, că “toată echipa de la Ministerul Sănătăţii este o echipă ezitantă şi sub presiunea multor interese”, informează Mediafax. 

“Este o ezitare continuă în Ministerul Sănătăţii şi rog să fiu scuzat, nu acuz pe nimeni, dar de-asta am ajuns să vorbesc şi în Parlament despre nevoia de a fi făcut pachetul minim de servicii, pentru că părerea mea este că interese externe fac ca acest pachet să nu fie făcut”, a spus Băsescu.

El a fost întrebat la ce se referă prin expresia “interese externe”, răspunzând că este vorba despre producători de medicamente, de aparatură medicală.

De asemenea, preşedintele a fost întrebat despre relaţia cu Raed Arafat. “Eu nu mai am de conciliat nimic cu domnul doctor Arafat. Toată echipa de la M8nisterul Sănătăţii este o echipă ezitantă şi sub presiunea multor interese”, a răspuns preşedintele.

El a spus că din acest motiv a şi fost respinsă propunerea sa de a organiza o dezbatere pe tema legii sănătăţii.

Cele mai citite

Vechea și noua Caledonie ard în focurile electorale

Vechea și Noua Caledonie, ținuturi la 16.000 de km distanță unele de celelalte, dar cu legături vechi onomastice, sunt în flăcările electorale. După demisia premierului...
Ultima oră
Pe aceeași temă