14.1 C
București
luni, 27 mai 2024
AcasăSportBăsescu: Ar fi un dezastru ca Guvernul Ponta să nu treacă de...

Băsescu: Ar fi un dezastru ca Guvernul Ponta să nu treacă de Parlament

Preşedintele României şi-a petrecut seara de sâmbătă la cumpărături într-un hypermarket din apropierea Bucureştiului. Suprins de reporterii Realitatea TV, Traian Băsescu a declarat că prelungirea crizei politice ar reprezenta un dezastru pentru România. El a promis că va avea o relaţie “instituţională” cu Victor Ponta.

Întrebat de reporterii Realitatea TV dacă va trece Guvernul luni de Parlament, Traian Băsescu a refuzat să dea un răspuns, motivând că “nu poţi ştii niciodată” când vine vorba de Parlamentul României.

Preşedintele României a spus că ar fi un dezastru dacă Guvernul n-ar trece, iar în felul acesta criza politică s-ar prelungi. Băsescu a reiterat că ar fi dispus să renunţe la doi ani de mandat pentru modifcarea Constituţiei.

Traian Băsescu a vorbit şi de colaborarea cu Victor Ponta, pe care a descris-o ca fiind una “instituţională”: “Sigur ori de câte ori se fac lucruri în interes naţional trebuie să le facem împreună, că nu putem face altfel: unul într-un fel şi altul în alt fel”.

Traian Băsescu se va întâlni duminică, la ora 11:00, cu reprezentanţii FMI.

După ce şi-a făcut cumpărăturile în hypermarket, preşedintele României s-a oprit la o cafea într-un local.

 

Cele mai citite

De la Expoziția Dali, la spiritul “vitraliului în 8”

În toiul unui Florar (cum i se mai zice popular lunii mai), am uitat să ne bucurăm ochii și să ne fericim sufletul cu...
Ultima oră
Pe aceeași temă