15.7 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSportFotbalBarcelona face o ofertă atacantul lui Bayern, Robert Lewandowski

Barcelona face o ofertă atacantul lui Bayern, Robert Lewandowski

Barcelona a făcut o ofertă către Bayern Munchen pentru prolificul atacant polonez Robert Lewandowski.

Președintele Barcelonei, Joan Laporta, a declarat că speră la un “răspuns pozitiv” din partea campioanei Germaniei, scrie BBC.

Lewandowski, în vârstă de 33 de ani, este la Bayern din 2014, dar a declarat în luna mai că “povestea sa s-a terminat” la club.

“Am făcut o ofertă pentru jucător, așteptăm răspunsul, vom vedea dacă este pozitiv”, a declarat joi Laporta.

Lewandowski mai are un an de contract.

Laporta nu a vrut să discute detalii specifice despre oferta Barcei, dar s-a raportat că aceasta a oferit 33,8 milioane de lire sterline plus un bonus de 4,2 milioane de lire sterline pentru jucător.

Barcelona a respins zvonurile conform cărora Bayern, suspicioasă cu privire la situația economică a Barcei, ar fi vrut plata în avans pentru transferul lui Lewandowski.

“Nu cred”, a adăugat Laporta. “Cred că sunt informații false și cred că a fost o glumă. Nu vine de la Bayern. Noi am făcut o ofertă și ei trebuie acum să o cântărească”.

Lewandowski a marcat 238 de goluri în 252 de apariții în opt ani pentru Bayern, câștigând opt titluri în Bundesliga și Liga Campionilor cu clubul.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Un bărbat de 43 de ani din Rădăuți a evadat din arestul la domiciliu după ce a fost condamnat la patru ani închisoare

Un bărbat în vârstă de 43 de ani din municipiul Rădăuţi este cercetat penal pentru evadare, după ce ar fi părăsit arestul la domiciliu...

Dacă nu la fotbal, la tenis de masă! Elizabeta Samara câștigă Liga Campionilor

Jucătoarea română de tenis de masă Elizabeta Samara a reușit să obțină pentru a cincea oară în carieră titlul în Liga Campionilor europeni și...

Modificări de trasee în acest weekend, în timpul desfășurării evenimentului „Bucharest Street Food Festival – Spring Edition”

Cu ocazia organizării evenimentului „Bucharest Street Food Festival – Spring Edition”, în zilele de 27.04.2024 (sâmbătă) și 28.04.2024 (duminică), între orele 09:00 – 22:00, circulația rutieră va fi restricţionată pe Șos....
Ultima oră
Pe aceeași temă