12.7 C
București
miercuri, 1 mai 2024
AcasăSportAșteptarea a luat sfârșit! Dinamo va avea stadion nou

Așteptarea a luat sfârșit! Dinamo va avea stadion nou

„Aducem la cunoştinţa opiniei publice că Ministerul Afacerilor Interne, împreună cu Compania Naţională de Investiţii, am demarat procedurile pentru construirea unei noi Arene de Fotbal, moderne şi cu capacitate mărită pentru suporteri, tot în cadrul actualului Complex Sportiv Dinamo”, se menţionează în comunicatul publicat, vineri, pe site-ul oficial al CS Dinamo.

Stadionul Dinamo din cadrul Complexului Sportiv din Şoseaua Ştefan cel Mare ar fi trebuit să se numere printre cele 4 arene bucureştene renovate pentru organizarea EURO 2020 la Bucureşti.

Din cauza unor probleme juridice, reconstrucţia stadionului Dinamo a fost amânată şi s-a luat decizia ridicării unei noi arene în interiorul parcului sportiv. Celelalte trei arene pe care România le-a ales pentru a le moderniza sunt Arcul de Triumf, Steaua şi Rapid, acestea fiind aproape de finalizare.

 

Cele mai citite

Rețetă de mici de 1 Mai, de pe vremea bunicilor. Așa faci cei mai gustoși mititei

Ziua de 1 mai sau 1 mai muncitoresc se sărbătorește neapărat cu o porție de mici. Dacă nu vei avea unde să îi servești,...

Marcel Ciolacu: Am început aplicarea legii privind interzicerea păcănelelor

Premierul Marcel Ciolacu a anunţat, marţi, în şedinţa Executivului, că Guvernul a început aplicarea noii legi privind interzicerea păcănelelor în localităţile cu mai puţin...
Ultima oră
Pe aceeași temă