13 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSportAntonescu: Petrache, coordonator pentru europarlamentare şi Hellvig, pentru prezidenţiale

Antonescu: Petrache, coordonator pentru europarlamentare şi Hellvig, pentru prezidenţiale

Şeful PNL, Crin Antonescu, a anunţat că Eduard Hellvig va coordona candidatura liberalilor la prezidenţiale, iar Marian Petrache se va ocupa de campania pentru europarlamentare, conform Mediafax.

De asemenea, Adina Vălean va pregăti programul electoral pentru euroalegeri, Mircea Roşca devine vicepreşedinte executiv, iar Marius Nicoară preia o funcţie de vicepreşedinte, a mai spus Antonescu, după şedinţa Delegaţiei Permanente.

Citeşte şi: UPDATE. Iohannis, propus la MAI şi vicepremier. Nicolăescu la Finanţe, Buşoi la Sănătate şi Atanasiu la Economie. Toţi cei patru, validaţi de conducerea PNL. Iohannis: Nu sunt dispus să renunţ uşor la Primăria Sibiului

“Domnul secretar general Eduard Hellvig se va ocupa de coordonarea şi pregătirea proiectului de candidatură prezidenţială. Domnul Mircea Roşca, preşedintele organizaţiei judeţene Prahova, a fost cooptat, prin votul Delegaţiei Permanente, vicepreşedinte executiv al partidului, având în responsabilitate relaţiile cu celelalte partide politice în locul domnului Fenechiu. Şi, de asemenea, Marius Nicoară, de la Cluj, a fost cooptat vicepreşedinte al partidului”, a spus Antonescu.

El a vorbit şi despre atribuţiile europarlamentarului Adina Vălean şi responsabilităţile lui Daniel Chiţoiu.

Citeşte şi: UPDATE. Daniel Chiţoiu demisionează din postul de ministru al Finanţelor. Portofoliul, preluat de Nicolăescu

“De asemenea, doamna europarlamentar Adina Vălean a primit responsabilitatea de a coordona pregătirea programului electoral pentru alegerile europarlamentare. Acestea sunt deciziile noastre. Şi domnul Chiţoiu, am spus de ieri şi a fost şi votat vicepreşedinte al partidului prin votul Congresului, va prelua de fapt atribuţiile executive de secretar general”, a adăugat Crin Antonescu.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă