12.7 C
București
miercuri, 1 mai 2024
AcasăSportAntonescu: Eu şi Ponta nu suntem siamezi din punct de vedere politic

Antonescu: Eu şi Ponta nu suntem siamezi din punct de vedere politic

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni seară, că partidul pe care îl conduce are dreptul de a adopta orice poziţie doreşte în legătură cu proiectul de exploatare de la Roşia Montană, chiar dacă în USL există argumente diferite.

Antonescu a spus că diferenţele dintre PNL şi PSD cu privire la Roşia Montană nu reprezintă un motiv de rupere al USL, pentru că alianţa oferă stabilitate cetăţenilor, dar nu a exclus o viitoare divizune.

Nu se ştie ce ne rezervă viitorul, dar nu este exclus să rupem Alianţa. Eu sper să nu se întâmple asta”, a declarat co-preşedintele USL.

De asemenea, Antonescu a menţionat, referitor la declaraţiile partenerului de alianţă despre ironia şi critica la adresa sa, că este mult mai important daca premierul greşeşte cu proiectul Roşia Montană, ce are consecinţe de durată, decât dacă el este critic şi ironic.

Avem tot dreptul la poziţia politică pe care am anunţat-o. Eu şi Ponta nu suntem fraţi gemeni şi, în niciun caz, nu suntem siamezi din punct de vedere politic”, a mai spus Antonescu.

Cele mai citite

Burkina Faso: Autoritățile interzic mai multe agenții de presă străine

Autorităţile din Burkina Faso au suspendat mai multe instituţii de presă străine deoarece au prezentat subiectul prin care armata, aflată la putere, a fost...

Simona Halep a primit un nou wild card! Fostul lider mondial și-ar putea începe sezonul de zgură la Paris

Simona Halep a primit un wild card pentru turneul de categorie WTA 125 Trophee Clarins, care se va desfăşura în perioada 13-19 mai la...

O nouă plângere la DNA pe numele lui Nicușor Dan

Mihai Enache, candidatul AUR la Primăria Capitalei, s-a prezentat, astăzi, la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) pentru a depune o plângere penală pe numele lui...
Ultima oră
Pe aceeași temă