14.5 C
București
miercuri, 1 mai 2024
AcasăSportAntonescu: Eu nu dau ultimatumuri. Ponta ori înţelege greu, ori uită, noi...

Antonescu: Eu nu dau ultimatumuri. Ponta ori înţelege greu, ori uită, noi am făcut propuneri de trei săptămâni

Crin Antonescu, spune că Victor Ponta “ori înţelege greu, ori uită” atunci când afirmă că PSD aşteaptă până luni propunerile PNL, liderul liberal afirmând, într-o conferinţă de presă susţinută la Deva, că aceste propuneri sunt făcute de liberali şi explicate de trei săptămâni, conform Mediafax.

Citeşte şi: Antonescu: România are o economie bazată parazitar pe bugetul de stat

Antonescu a mai spus că este absurd “să stea agăţat într-un guvern în care nu se mai ţine cont de prezenţa şi voinţa sa”.

”Odata ruptă USL, odată rupt acest guvern de către Victor Ponta, este evident că şi până la alegerile prezidenţiale şi mai ales după fiecare partid are dreptul de a construi propria strategie şi formulă de guvernare, iar Klaus Iohannis este un foarte bun candidat şi ar putea fi un foarte bun premier”, a afirmat liderul liberal.

Citeşte şi: Antonescu: Klaus Iohannis ar putea fi premier în locul lui Ponta

El a mai spus că PNL nu va rămâne la guvernare în condiţii de “partid marginal şi partid aflat la ordinele domnului Ponta”.

“Eu nu dau ultimatumuri, termenul de luni a fost anunţat şi pronunţat de Victor Ponta, ca termen la care aşteaptă propunerile noastre (…)”, a spus Antonescu.

Citeşte şi: Antonescu: Am renunţat şi la desfiinţarea USD, nu se poate spune că nu am făcut concesii

El a adăugat că premierul “ori înţelege greu, ori uită” că propunerile liberalilor au fost deja făcute şi explicate de trei săptămâni.

“Am spus că aşteptăm până luni să se gândească domnul Ponta dacă acceptă sau nu propunerile noastre”, a afirmat Antonescu.

Cele mai citite

Marcel Ciolacu confirmă fondurile pentru recalcularea pensiilor: Perspectiva majorărilor în septembrie

Premierul Marcel Ciolacu dă asigurări că Executivul are fonduri pentru majorarea pensiilor din septembrie, în ciuda speculațiilor recente privind riscul unei întârzieri a acestei...

Spre pace în jurul Israelului

                                          In memoria lui Shlomo Avineri În jurul unei confruntări cu vaste implicații înfloresc de obicei opinii diverse. Or, numai abordarea cu date verificate și...
Ultima oră
Pe aceeași temă