15.7 C
București
joi, 2 mai 2024
AcasăSportAlte sporturiColoșii României luptă în gala Kombat London! Printre invitați se află și...

Coloșii României luptă în gala Kombat London! Printre invitați se află și primarul din Harrow

Astăzi este ziua cea mare pentru cei 28 de sportivi veniți din România, Olanda, Brazilia, Cipru, Republica Moldova și Marea Britanie pentru a se lupta pentru prețioasa centură Kombat London. John Smith, organizatorul galei, a dezvăluit că are un oaspete de seamă: Primarul din Harrow vine să vadă evenimentul sportiv.

După aproape patru săptămâni de pregătiri intense, John Smith și prezentatorul Dave O’Donnell vor deschide, la ora locală 17:00 (19:00 ora României), show-ul la care sunt invitați peste 4.000 de spectatori.

Din România, vor urca în ring Marian Rusu, Florin Lambagiu, Marius Munteanu, Sebastian Lataniuc, Marian Lăpusneanu, Anghel Cardos, Andrei Leuștean, Mindaugas Mikaliak, Vlăduț Andrei, Mezdrea Nicolae, Alin Nechita, Zlatev Nikola, Daniel Dragomir, Tolea Ciumac, Constantin Florea și Andreea Gutu, în timp ce Nicolai Buceac va fi absent din cauza unor probleme de sănătate.

Celebrul Rambo din Moldova, Florin Lambagiu, care la vârsta de 27 de ani este campion mondial la kickbox, cu 17 victorii în palmares, se va bate cu Rodrigo Mineiro, un lupător brazilian de 31 de ani, cu 19 victorii în palmares, dintre care 17 câștigate prin knockout (KO).

„Intru în gală cu gândul să câștig! E a doua oară când particip la Kombat London. La prima gală m-am bătut cu un olandez și am castigat în repriza a doua prin knockout. Mă bat cu Rodrigo Mineiro. E un sportiv bun, s-a mai bătut cu români, își face bine treaba, dar eu fac mult mai bine treaba decât el. Am o superstiție: nu urmăresc meciurile adversarilor. Mă bazez pe mine și nu mă interesează să văd tactica lor”, a spus Florin Lambagiu.

Florin Lambagiu vrea să plece din Londra cu centura, iar cel mai mare susținător al său este băiețelul său: „Mă pregătesc ca de obicei. Fac încălzirea, încerc să mă odihnesc bine, mă hidratez mult. Când intru în ring, îmi fac o cruce de fiecare dată. Apoi știu care e scopul meu. Mi-l țintesc de la început: să câștig și să-mi fac fericită familia de acasă. Un meci câștigat însemnă bunăstare pentru familia mea. Orice meci câștigat mă duce spre succes și mă poziționează unde trebuie”.

Primarul din Harrow participă la gală

Gala din seara aceasta va avea mulți invitați speciali, printre care și primarul din Harrow, Cllr Ramji Chauha. Acesta vine la invitația lansată de organizatorul galei, care a avut grijă să aibă asigurată cea mai mare securitate. Suntem onorați să avem persoane importante la evenimentul nostru. Avem 30 de agenți de securitate. Totul este safe”, a spus organizatorul galei, John Smith.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Raiffeisen Bank încheie primele luni ale anului cu 390 milioane de lei profit

Raiffeisen Bank a raportat în T1 2024 un profit de aproape 390 milioane lei ca urmare a majorării cheltuielilor operaționale, creșterii costurilor cu personalul,...

Amenzi de 4,6 milioane de euro pentru 29 de retaileri. Plus: deconectarea și telemunca în UE

Comisarul european pentru locuri de muncă şi drepturi sociale, Nicolas Schmit, a declarat, cu ocazia zilei de 1 mai, că telemunca şi deconectarea trebuie să...

Soluția  3 D împotriva administrației #rezist a Bucureștiului

Deși lansată târziu în cursa electorală, Gabriela Firea a ajuns rapid să-i sufle în ceafă lui Nicușor Dan, fiindcă are singurul proiect administrativ cu...
Ultima oră
Pe aceeași temă