14.5 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăSportAlte sporturiPeste 20 de luptători români vor participa la a doua ediție a...

Peste 20 de luptători români vor participa la a doua ediție a KOMBAT LONDON. Ce vedete intră în ring

A doua ediție a galei MMA KOMBAT LONDON va avea loc pe data de 30 iunie, în Regatul Unit al Marii Britanii. Alături de numele mondiale care vor intra în ring se află și un număr semnificativ de luptători români.

Pe data de 30 iunie, în capitala Marii Britanii se va desfășura cea de-a doua ediție a galei „KOMBAT LONDON”, organizată de celebrul afacerist român John Smith.

Peste 20 de sportivi români se antrenează din greu pentru cea mai importantă gală MMA care va avea loc în mai puțin de două săptămâni. 

Printre cei care se vor lupta pentru centură se află luptători precum Florin Lambagiu, Marian Rusu, Andrei Leuștean, Sebastian Lataniuc sau Tolea Ciumac.

Organizatorii pregătesc un eveniment exploziv, la Londra. În data de 30 iunie, în burgul londonez din nord-vestul Londrei, Harrow, va avea loc cea de-a doua ediție a galei MMA KOMBAT LONDON. Prima ediție s-a desfășurat în urmă cu trei luni, pe 17 martie, și a fost un real succes, având un impact pozitiv pentru comunitate, motiv pentru care organizatorii au decis să repete experiența.

Astfel, competiția de la final de iunie se dorește a fi un adevărat spectacol, iar pe lista de invitați apar sportivi de top, titrați mondial. Marian Rusu, Florin Lambagiu, Marius Munteanu, Nicolai Bugeac, Sebastian Lataniuc, Marian Lăpusneanu, Anghel Cardos, Andrei Leuștean, Moisii Marius Gabriel, Mindaugas Mikaliak, Vlăduț Andrei, Mezdrea Nicolae, Alin Nechita, Zlatev Nikola, Daniel Dragomir, Tolea Ciumac Constantin Florea, Florin Mărunțelu, Andreea Gutu și mulți alți sportivi.

Foto: Florin Lambagiu. La vârsta de 27 de ani, sportivul nostru are în palmares 17 victorii. 

Despre Florin Lambagiu, alias Rambo din Moldova, se știe că este unul dintre cei mai cunoscuți kickboxeri români, iar la vârsta de 27 de ani are în palmares 17 victorii. De asemenea, Marian Rusu este luptătorul cu cel mai rapid KO din lumea MMA, având 11 victorii în palmares.

Pregătirile pentru KOMBAT LONDON sunt în plină desfășurare, iar cei care fac posibil acest eveniment sunt John Smith, Florin Lazăr și campionul mondial Marian Rusu.

Foto: John Smith și Florin Lazăr sunt organizatorii KOMBAT LONDON

„Suntem bucuroși că oamenii au primit cu interes acest eveniment, biletele pentru KOMBAT LONDON sunt deja sold out. Avem emoții pentru 30 iunie, promitem un show exploziv”, a spus John Smith. Acesta este un cunoscut sportiv născut în România, care deține mai multe firme la Londra. Florin Lazăr este si el cunoscut pentru spectacolele pe care le organizează în toată Europa, iar Marian Rusu este campion mondial MMA la categoria grea. 

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Ministrul de Interne, Cătălin Predoiu, a secretizat jaful financiar de la CS Dinamo București

Clubul Sportiv Dinamo București a ajuns stat în stat de când este condus de Ionuț Popa, dar și un sac fără fund, unde...

Ursula von der Leyen ar putea interzice TikTok dacă ar obține un nou mandat în fruntea Comisiei Europene

Candidatul Partidului Popular European (PPE) la preşedinţia Comisiei Europene şi actualul preşedinte al acestei instituţii, Ursula von der Leyen, a declarat luni că nu...
Ultima oră
Pe aceeași temă