10.8 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSportAlte sporturiCătălin Alexandru Sprinceană, noul președinte al Federației Române de Ciclism

Cătălin Alexandru Sprinceană, noul președinte al Federației Române de Ciclism

Cătălin Alexandru Sprinceană a fost ales, vineri, în funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Ciclism, în cadrul cadrul Adunării Generale Extraordinare de Alegeri desfăşurate la sediul Ministerului Sportului.

Sprinceană, care a fost vicepreşedinte în perioada 2017-2021, a fost ales încă din primul tur, cu 40 voturi, faţă de 11 primite Ştefan Laibner şi 2 obţinute de Constantin Stan, ceilalţi doi candidaţi.

La Adunarea Generală au participat 53 de cluburi membre din 71 cu drept de vot, fiind îndeplinit cvorumul necesar de două treimi.

Alex Ciocan, care a condus destinele FRC între 19 iunie 2021 şi 23 februarie 2023, a renunţat să mai candideze la vreo funcţie. Din 23 februarie, FRC a rămas fără conducere, după ce Curtea de Apel Bucureşti a admis recursul unui club care a contestat alegerile din iunie 2021. Ştefan Laibner a fost vicepreşedinte în perioada mandatului lui Alex Ciocan.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Universitatea Craiova, primul eșec cu Gâlcă pe bancă! Oltenii au fost surclasați pe teren propriu de CFR Cluj

Universitatea Craiova a pierdut pe teren propriu în fața celor de la CFR Cluj cu scorul de 0-1, în etapa a șasea a play-off-ului...

Conducerile școlilor, umplute de activiști de partid, din timp pentru alegeri

Cred că în acest moment a devenit clar pentru toată lumea că Ligia Deca nu este un ministru al Educației, deși ocupă această funcție,...

Deficitul bugetar a crescut, după primul trimestru

Deficitul bugetar a urcat la 2,06% din Produsul Intern Brut după primele trei luni din acest an, soldul negativ cifrându-se la 35,88 miliarde de...
Ultima oră
Pe aceeași temă