9.9 C
București
luni, 22 aprilie 2024
AcasăSportAlina Vuc meci pentru medalia de bronz la lupte în cadrul CM...

Alina Vuc meci pentru medalia de bronz la lupte în cadrul CM de la Oslo

Sportiva română Alina Vuc va evolua, miercuri, într-un meci pentru medalia de bronz la categoria 50 kg, la Campionatele Mondiale de lupte de la Oslo.

Vuc a învins-o în optimi pe norvegianca Ramona Eriksen, în sferturi a dispus de Madison Bianca Parks (Canada), dar a pierdut semifinala cu japoneza Remina Yoshimoto (21 ani).

În meciul pentru bronz, Vuc o va înfrunta pe câştigătoarea duelului dintre Gabija Dilyte (Lituania)/Natalia Vorokina (Belarus) şi Otgonjargal Dolgorjav (Mongolia), transmite agerpres.ro.

La categoria 55 kg, Andreea Beatrice Ana a fost învinsă de americanca Jenna Rose Burkert în recalificări.

Cealaltă reprezentantă a României, Kriszta Tunde Incze, a pierdut în optimile cat. 65 kg în faţa kazahei Aina Temirtasova.

La ediţia precedentă a Mondialelor, în 2019, la Nur-Sultan (Kazahstan), România a obţinut o medalie de argint, prin Alina Vuc, participând cu 14 luptători.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Consecințele unui linșaj mediatic

Lapidarea doctorului Cătălin Cârstoiu în piața publică este cea mai clară radiografie a societății românești. Nimeni din breasla medicală nu i-a sărit în apărare,...

Președintele Iohannis a ajuns în Coreea de Sud

Delegația oficială condusă de președintele Klaus Iohannis a ajuns în Coreea de Sud, într-o vizită care va dura trei zile. Cele mai importante momente din...

Robe, toci și eșarfe – accesoriile perfecte pentru a-ți completa ținuta de absolvire

Fie că ești în clasa a XII-a sau în ultimul an de facultate, absolvirea este un moment special. Este un moment unic care marchează...
Ultima oră
Pe aceeași temă