10.4 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăSport13 milioane de euro pentru Ianis! Fiul lui Hagi faţă în faţă...

13 milioane de euro pentru Ianis! Fiul lui Hagi faţă în faţă cu transferul carierei

 

Lazio și Sevilla, cluburi care îl urmăresc pe Ianis de mai multă vreme sunt dispuse să ofere o sumă colosală pentru a-l avea în echiăa lor pe fiul lui Gheorghe Hagi. 

Scoţienii de la Rangers News au scriu că cele două cluburi sunt dispuse să ofere 13 milioane de euro pentru Ianis Hagi. Deși oferta inițială de era de 10 milioane, Rangers nu a dorit să renunțe așa ușor la tânărul membru al echipei de fotbal. 

 

Hagi JR. a reuşit 7 goluri şi 13 pase decisive în cele 43 de meciuri jucate în tricoul celor de la Rangers în acest sezon, în toate competiţiile.

Ianis joacă la Rangers din vara anului trecut, când clubul scoțian a plăti lui Genk 3,5 milioane de euro pentru transfer. Conform site-ului de specialitate transfermarkt.com, Ianis Hagi e cotat la 6 milioane de euro.

 

 

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Avantajele unui pat boxspring

Patul este, fără îndoială, una dintre cele mai importante piese de mobilier. În primul rând, asigură confortul locatarilor și contribuie la îmbunătățirea designului dormitorului....

România poate rămâne fără Noaptea Europeană a Muzeelor întrucât nu s-au rezolvat revendicările angajaților din Cultură

Federația Națională a Sindicatelor din Cultură și Presă CULTURMEDIA anunță că membrii săi nu vor participa la evenimentul intitulat "Noaptea Europeană a Muzeelor", în...

Răzvan Burleanu, anunț de ultimă oră despre contractul selecționerului Edward Iordănescu

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, dezminte zvonurile conform cărora negocierile cu Edward Iordănescu ar fi intrat în impas și consideră că actualul...
Ultima oră
Pe aceeași temă