15 C
București
marți, 28 mai 2024
AcasăSpecialZiua Porţilor Deschise la Parlament, pe 1 Decembrie

Ziua Porţilor Deschise la Parlament, pe 1 Decembrie

În 1 decembrie, la Palatul Parlamentului, va fi organizată “Ziua Porţilor Deschise”, cu acest prilej urmând să fie împodobiţi doi brazi de Crăciun şi să fie lansat un foc de artificii, informează Mediafax.

“Ziua Porţilor Deschise” se va desfăşura între orele 10.00 şi 18.00, iar fluxul vizitatorilor va fi continuu. 

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a declarat, luni, că de 1 Decembrie, când la Cameră se va organiza “Ziua Porţilor Deschise”, va exista şi un foc de artificii, care se datorează unei sponzorizări.

“Şi, cu ocazia zilei de 1 Decembrie, am înţeles că există o susţinere financiară, o sponsorizare, să avem şi un foc de artificii. Eu nu pot să-mi permit să plătesc artificii din bugetul Camerei Deputaţilor şi aşa secătuit anul acesta”, a spus Zgonea.

El a precizat că nu ştie cine a făcut sponsorizarea şi nici nu a fost curios, dar a subliniat că au fost îndeplinite condiţiile legale.

“Am primit informaţia, am aprobat în Birou. Orice este gratis să fie primit. Orice familie de România când primeşte ceva gratis e mulţumită”, a spus Zgonea.

El a mai arătat că, tot pentru prima dată, Camera va avea doi brazi, unul în interior şi unul în exterior.

“S-au găsit resursele pentru a aduce doi brazi, unul în interior şi unul în exterior. Pentru prima dată o să avem şi în afară”, a spus Zgonea.

Cele mai citite

Ciolacu anunță că se modifică plafonul de la care se impozitează pensiile

Premierul Marcel Ciolacu, preşedinte al PSD, a declarat, luni, că de la 1 septembrie, odată cu recalcularea pensiilor, se va modifica şi plafonul peste...

Adunarea Națională a Franței va dezbate un proiect de lege care deschide calea sinuciderii asistate

Adunarea Naţională a Franţei a lansat luni dezbaterea asupra unui proiect de lege care deschide calea sinuciderii asistate pentru bolnavii în fază terminală, relatează...

Rusia anunță că a doborât o dronă la periferia Moscovei

Rusia a anunţat luni că a doborât o dronă la periferia Moscovei şi a impus restricţii de zbor pentru mai puţin de o oră...
Ultima oră
Pe aceeași temă