20 C
București
vineri, 10 mai 2024
AcasăSpecialZI MARE pentru internauţii din România: Se lansează YouTube.ro

ZI MARE pentru internauţii din România: Se lansează YouTube.ro

Compania Google lansează, joi, versiunea românească a portalului YouTube. După mai multe amânări, Youtube va putea fi accesat, în sfârşit, în variantă românească.

Începând de mâine, 25 Aprilie, echipa Google România vă aşteaptă pe YouTube.ro (…) Joi, 25 aprilie, echipa Google vă invită la lansarea YouTube în România(…) Gazda va fi Dan Bulucea, Country Manager Google România. Alături de el se vor afla colegi din Google România şi din echipa dedicată YouTube”, potrivit unui comunicat al companiei.

Citeşte şi VIDEO. “Gangnam Style”, mină de aur Youtube

Proiectul a fost pus la cale în urmă cu opt ani de către Steve Chen, Chad Hurley şi Jawed Karim, angajaţi ai PayPal şi le va servi compozitorilor români, care urmează să primească bani pentru videoclipurile încărcate pe site, potrivit B1.ro.

Procentul pe care compozitorii români ar urma să îl primească ar fi în jur de 5% din veniturile realizate de Youtube România.

Proiectul YouTube a fost pus la punct în 2005, de către trei angajaţi ai companiei PayPal, iar brandul YouTube a fost înregistrat pe data de 14 februarie 2005.

Citeşte şi Ce a DESCOPERIT o tânără pe Youtube a lăsat-o fără cuvinte

Cele mai citite

Declin demografic în România. Numărul de nașteri scade

Declinul demografic în România devine tot mai evident, cu un număr tot mai mic de nașteri înregistrat în primele trei luni ale acestui an,...

Mesajul Înaltpreasfinţitului Părinte Mitropolit Nifon, cu ocazia Zilei Independenței Naționale a României

Înaltpreasfinţitul Părinte Mitropolit Nifon, Arhiepiscopul Târgoviştei, a transmis un mesaj cu ocazia Zilei Independenței Naționale a României. „Cu bucurie în suflete, celebrăm Ziua Independenței Naționale...

CSA Steaua, campioană naţională la polo feminin

CSA Steaua Bucureşti a câştigat din punct de vedere matematic al şaptelea său titlu de campioană naţională la polo pe apă feminin, după ce...
Ultima oră
Pe aceeași temă