14 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăSpecialZece piese esenţiale în garderoba de iarnă

Zece piese esenţiale în garderoba de iarnă

Sezonul rece nu înseamnă haine plictisitoare, în nuanţe de negru şi gri.

Chiar dacă afară este frig şi înnorat, îţi poţi înveseli vestimentaţia cu haine colorate, cum ar fi o cămaşă roşie sau o fustă kaki, potrivit lui Harriet Walker, specialista în modă de la ziarul britanic The Independent. În plus, dacă încalţi o pereche de cizme cu blăniţă şi asortezi o geantă şic, vei atrage cu siguranţă toate privirile.

Pantalonii eleganţi

Iarna este sezonul pantalonilor, care sunt atât comozi, cât şi călduroşi. Dacă îi îmbraci cu o cămaşă albă, obţii ţinuta ideală pentru birou, iar cu un tricou lejer vei avea un aer sexy, uşor masculin. Poţi să îi asortezi şi cu o bluză vintage, combinaţia perfectă pentru o întâlnire romantică.

Rochia de petrecere

Nu toate rochiile pentru ocazii speciale sunt foarte scumpe. Poţi găsi piese feminine şi de bună calitate fie în sezonul de reduceri, fie în magazinele second-hand, dacă ai răbdare să cauţi. În felul acesta, poţi fi foarte elegantă la o petrecere fără să îţi faci o gaură în buget.

Fusta medie

Fustele de lungime medie pe o siluetă voluptoasă, în formă de A, ca în colecţiile Louis Vuitton, Marc Jacobs sau Prada, reprezintă una dintre cele mai sofisticate alegeri vestimentare ale sezonului rece. Poţi alege orice model, fie unul cuminte, care aminteşte de anii ’50, fie unul mai îndrăzneţ, în funcţie de personalitatea ta.

Cizmele călduroase

Nu numai că cizmele până la gleznă sunt la modă în sezonul rece 2010-2011, dar sunt şi foarte comode. În plus, lâna este în vogă iarna această, deci nu trebuie să îţi mai faci griji că îţi vor îngheţa picioarele. În plus, dacă asortezi încălţările cu colanţi gri şi o rochie scurtă, lejeră, vei atrage cu siguranţă toate privirile.

Jacheta simplă

Alegerea unei haine groase pe care să o porţi toată iarna poate fi destul de dificilă, deci cumpără una care are cât mai multe calităţi. Alege o culoare intensă, fără a fi însă prea puternică, precum bleumarinul, cu detalii geometrice pe material.

Pantofii cu toc

În ultimele sezoane au început să fie la modă încălţările cu talpă joasă. Pentru ocazii speciale însă, o pereche de pantofi cu toc este cea mai potrivită alegere. Caută un model cu capse: nu numai că este foarte şic, dar rezistă şi mai mult decât cele obişnuite.

Puloverul bărbătesc

O astfel de piesă vestimentară te scoate din încurcătură dacă nu eşti foarte pasionată de modă sau nu îţi place să mergi la cumpărături. Caută în şifonierul iubitului tău şi îmbracă-te cu un pulover gri, tricotat. Faptul că îţi va veni larg îţi va da un aer nonşalant, uşor rebel.

Geanta şic

Chiar dacă eşti îmbrăcată banal, o geantă potrivită îţi va înviora lookul. Alege o poşetă simplă, din piele de bună calitate, cu o încuietoare deosebită. Ai grijă, pentru că sezonul acesta se poartă genţile mici, deci trebuie să renunţi la toate lucrurile inutile pe care le luai zilnic la tine.

Bluza nonconformistă

O cămaşă cu croială simplă poate fi cu adevărat specială dacă are o culoare tare, cum ar fi roşul. În plus, astfel de tonuri sunt foarte potrivite atât toamna, cât şi iarna, pentru că dau senzaţia de căldură.

Fusta creion

O astfel de croială este clasică, iar în sezonul rece 2010-2011 sunt la modă nuanţele de kaki şi de culoarea tutunului. În plus, noile modele au în compoziţie puţin material elastic, aşa că nu vei mai avea probleme când va trebui să urci scările sau să te aşezi. Poţi asorta o fustă creion cu bluze elegante, uni sau imprimate, şi cu taioare.   

Elena David
Elena Davidhttp://elena-david
Elena David, redactor Rl online
Cele mai citite

Povestea șeicilor liberali veniți să se scalde în manelele din Dâmbovița

Ilustrație: Marian Avramescu Pentru ca oamenii de rând să nu poată fi invidioși pe călătoriile președintelui Klaus Iohannis și pe cele ale președdintelui Partidului...

Șase persoane au fost rănite în regiunile ucrainene Harkov și Dnipro

Rusia a lansat peste noapte un atac cu drone asupra regiunilor ucrainene Harkov și Dnipro, rănind cel puțin șase persoane și lovind infrastructuri critice,...

Înțelepciunea din Sinai: Moștenirea Creștină a Mănăstirii Sfânta Ecaterina

În sălbăticia îndepărtată și stâncoasă a Peninsulei Sinai din Egipt se află o țară cu o importanță istorică și spirituală imensă pentru cele trei...
Ultima oră
Pe aceeași temă