11.3 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialZborurile de pe aeroporturile din Bucureşti au întârzieri, din cauza condiţiilor meteo

Zborurile de pe aeroporturile din Bucureşti au întârzieri, din cauza condiţiilor meteo

Zborurile pot înregistra întârzieri de până la 30 de minute, din cauza vremii, însă nicio cursă nu a fost anulată, a trasmis, marţi, Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB), informează Agerpres.

Astfel, traficul aerian se desfășoară în condiții de iarnă, cu ninsoare și vânt în rafale, care transportă zăpada la sol. În aceste condiţii, ambele aeroporturi ale Bucureștiului se intervine constant cu utilaje proprii pentru menținerea suprafeței de mișcare în condiții optime și sunt asigurate condițiile pentru desfășurarea în deplină siguranță a operațiunilor aeriene.

“Unele zboruri pot înregistra întârzieri de aproximativ treizeci de minute la decolare, determinate de degivrarea aeronavelor, întârzieri care punctual pot ajunge sau depăși o oră’, se precizează în comunicat.

Informații în timp real despre situația zborurilor pe Aeroportul Internațional Henri Coandă București pot fi găsite pe pagina de webwww.bucharestairports.ro, iar CNAB recomandă pasagerilor să își ia măsurile necesare pentru a se prezenta în timp la aeroport.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă