12.5 C
București
vineri, 24 mai 2024
AcasăSpecialVremea se încălzeşte în toată ţara. Vezi prognoza pe trei zile

Vremea se încălzeşte în toată ţara. Vezi prognoza pe trei zile

Avertizarea meteo de vânt şi ninsori din nordul, centrul şi estul ţării va expira în 12 martie la ora 20. Meteorologii anunţă în continuare o vreme cu 1-2 grade mai călduroasă în toată ţara, potrivit realitatea.net.

Luni – Capitală:

În Capitală precipitaţiile sub formă de ploaie şi lapoviţă din cursul nopţii vor continua şi în prima parte a zilei. Dimineaţă, 1-2 grade şi la amiază 7…8 grade.

În ţară:

Astăzi vremea se va răci uşor. La munte local va ninge, în Transilvania şi Moldova vor predomina ninsorile, iar în Oltenia, Muntenia şi Dobrogea pe arii restrânse vor fi precipitaţii mai ales sub formă de ploaie şi lapoviţă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 0 şi 9 grade.

Marţi – Capitală:

În Capitală, puţină ceaţă dimineaţa, dar ziua se anunţă însorită cu 10 grade maxima.

În ţară:

Marţi aspectul vremii se îmbunătăţeşte în toate regiunile ţării. Mai sunt unele înnorări temporare şi în regiunile nordice numai izolat pot fi precipitaţii mixte, slabe. Temperaturile maxime cresc, trec de 5 grade în aproape toată ţara cu excepţia depresiunilor unde pot fi 3 grade la Miercurea Ciuc. Vor fi condiţii de ceaţă, îndeosebi în zonele joase din vestul şi din sudul ţării.

Miercuri – Capitală:

În Capitală se încălzeşte uşor. Chiar dacă temporar cerul se va acoperi de nori, nu va ploua şi maxima ajunge la 12 grade.

În ţară:

Miercuri norii se înmulţesc, în special în nordul şi centrul ţării unde se aşteaptă şi precipitaţii mixte. Temperatura mai câştigă 1-2 grade cam peste tot în ţară. Maximele pornesc de la 4-5 grade în depresiunile transilvane şi în nordul Moldovei şi ajung la 13 grade la Drobeta Turnu Severin, Craiova şi Giurgiu.

Cele mai citite

Vechea și noua Caledonie ard în focurile electorale

Vechea și Noua Caledonie, ținuturi la 16.000 de km distanță unele de celelalte, dar cu legături vechi onomastice, sunt în flăcările electorale. După demisia premierului...
Ultima oră
Pe aceeași temă