11.3 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialVoicu: Anunţul PDL privind plângerile penale împotriva SGG şi MO, ridicol

Voicu: Anunţul PDL privind plângerile penale împotriva SGG şi MO, ridicol

Vicepreşedintele PNL Mihai Voicu a catalogat ca ridicol, marţi, anunţul PDL privind depunerea de plângeri penale împotriva secretarului general al Guvernului şi a directorului Monitorului Oficial, el explicând că hotărârea CC a fost publicată imediat ce a fost posibil, potrivit Mediafax.

 

El a precizat că întârzierea publicării în MO a hotărârii precizătoare a CC a avut motive obiective, care au ţinut de cerinţele publicării – respectiv consultarea Consiliului Legislativ şi lămurirea problemei semnăturii.

“Există o procedură cu privire la consultarea Consiliului Legislativ, care este o instituţie foarte serioasă şi chiar şi foarte harnică, aş putea spune, dar e totuşi incapabilă să răspundă într-o oră. Răspunsul a venit, abia după ce a venit decizia a putut fi publicată”, a spus Voicu.

El a mai arătat a trebuit să se aştepte şi lămurirea problemei semnăturii, neştiindu-se iniţial a cui este. “A mai existat acea mică problemă cu semnătura, care nu era foarte clar a cui e. Lucrurile s-au lămurit şi decizia a fost publicată în timpul în care a fost posibil luând în consderare aceste cerinţe”, a spus Voicu.

PDL a depus, marţi, plângeri penale împotriva secretarului general al Guvernului, Ioan Moraru, şi a directorului general al Monitorului Oficial, Adriana Costescu, pentru abuz în serviciu, a anunţat vicepreşedintele PDL Sulfina Barbu, arătând că cei doi refuză să publice o erată a CC.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă