20.2 C
București
vineri, 10 mai 2024
AcasăSpecialVIVOnet - prima rețea socială de sănătate din România

VIVOnet – prima rețea socială de sănătate din România

România liberă lansează prima rețea socială de sănătate gratuită din țara noastră – VIVOnet. Rețeaua reunește pacienți și medici, clinci și spitale, organizații non-guvernamentale și autorități.

Utilizatorii care își fac cont în rețeaua VIVOnet au acces la un ghid național de clinici și spitale, la o bază amplă de articole medicale, precum și la o serie de servicii utile pentru monitorizarea stării de sănătate. Printre serviciile pe care le oferă VIVOnet pentru utilizatori se află monitorizarea activității zilnice, calcularea indicelui de masă corporală sau verificarea ratei metabolismului bazal.

„Ca urmare a interesului din ce în ce mai crescut al cititorilor pe categoriile sănătate și servicii medicale, romanialibera.ro lansează platforma VIVOnet, prima rețea socială de sănătate din România. Prin digitalizarea informațiilor aferente clinicilor și spitalelor, private și de stat, precum și serviciilor oferite de acestea, VIVOnet își dorește să construiască cea mai importantă bază de date integrată din mediul online”, a declarat Adrian Rus, manager al trustului Medien Holding din care fac parte și ziarul și site-ul România liberă.

Clinicile și spitalele își pot crea, de asemenea, conturi în rețeaua VIVOnet pentru a interacționa cu pacienții. În cont, se vor afișa serviciile şi preţurile, programul medicilor, dar şi alte informaţii utile, precum adresa clinicii sau numerele de telefon. Printre serviciile pe care le oferă VIVOnet pentru clinici se numără postarea de articole medicale, realizarea de programări online, precum și trimiterea de alerte către pacienţi.

Rețeaua VIVOnet este dezvoltată în colaborare cu o companie internațională, iValueHealth.NET, cu experiență bogată în domeniul sănătății.

iValueHealth.NET este o platformă ce oferă numeroase servicii, iar bogăția și flexibilitatea sa a fost dovedită încă o data prin parteneriatul cu România Liberă. Suntem bucuroși că VIVOnet va oferi acces la servicii de sănătate inovatoare pentru toți utilizatorii din România și credem că poate avea același succes ca și iValueHealth.NET, devenind prima rețea socială de sănătate din România. VIVOnet va contribui la apropierea medicilor și a lumii medicale de pacienți și utilizatori, precum și la creșterea nivelului de educație pentru sănătate a acestora, răspunzând astfel unei nevoi actuale. Nevoile profesioniștilor din domeniul medical, cât și a pacienților sunt în continuă evoluție. Conform Raportului Comisiei Europene din noiembrie 2014, între 60 și 80% dintre europeni folosesc internetul și telefonul mobil pentru a căuta informații despre sănătate, un trend ce poate fi observat și în România, prin intermediul platformei noastre”, a declarat Sergio Lozano, Directorul iValueHealth.NET

În perioada imediat următoare, VIVOnet va realiza parteneriate cu furnizori de servicii medicale și companii care își doresc să contribuie la educarea populației din România în ceea ce privește un stil de viață sănătos. Un prim serviciu inovator este „Sfatul zilnic de sănătate” care își propune să crească gradul de conștientizare și să schimbe obiceiurile nesănătoase ale românilor.

 

Contact :

Alexandra Jeles

Telefon : 0741 111 045

E-mail : alexandra.jeles@romanialibera.ro

 

Despre site-ul România liberă :

Site-ul www.romanialibera.ro continuă tradiția cotidianului din 1877 și oferă cititorilor articole de calitate pe subiecte diverse, de la politică și economie, până la stil de viață și tehnologie. Site-ul are lunar aproape un 1.000.000 de utilizatori unici și face peste 4.500.000 de vizualizări. Cei mai mulți cititori, în proporție de 60%, au vârste între 25-54 de ani, studii superioare și venituri peste medie. Site-ul este în continuă creștere și dezvoltare și într-un an de zile ne propunem dublarea traficului, ca urmare a unor investiții semnificative.

Despre iValueHealth.NET:

iValueHealth.NET este o platformă de sănătate disponibilă în mai multe limbi, ce a fost lansată cu succes în 2012, dupa numeroși ani de cercetare a nevoilor existente în domeniul sănătății. Platforma conecteaza întreg ecosistemul de sănătate și este menită să le permită utilizatorilor să se conecteze, să interacționeze, să împărtășească experiențe și să beneficieze de servicii dedicate. În prezent platfoma reunește mai mult de 1000000 de membri și milioane de vizitatori în fiecare lună. Platforma are 3 tipuri de funcționalități : (1) Informații despre sănătate; (2) Profesioniștii din domeniul medical pot publica și partaja articole, cele mai bune practici, trenduri și studii de cercetare; (3) Servicii B2B și B2C de sănătate online și mobilă. În prezent, platforma oferă mai mult de 50 de servicii.

 

Cele mai citite

A început oficial campania electorală pentru alegerile europarlamentare și cele locale

Campania electorală pentru alegerile europarlamentare şi alegerile locale a început oficial astăzi şi se va încheia pe data de 8 iunie, la ora 7,00. Autoritatea...

Campanie de ecologizare a malurilor apelor din zona Roșia Montană

Localnici şi prieteni ai Roşiei Montane îşi dau întâlnire duminică, 12 mai, la ora 10.00, în Piaţa Centrală, pentru prima din cele cinci campanii...

Atalanta – Leverkusen, în finala Europa League! Nemții continuă seria meciurilor fără înfrângere, după un gol în prelungiri

Finala din acest an a Europa League le va pune față în față pe Atalanta Bergamo şi Bayer Leverkusen, după rezultatele înregistrate joi seară...
Ultima oră
Pe aceeași temă