16.9 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăSpecialVIOLATOAREA unui taximetrist din Tulcea, CONDAMNATĂ la 5 ani de închisoare

VIOLATOAREA unui taximetrist din Tulcea, CONDAMNATĂ la 5 ani de închisoare

O femeie care a violat un taximetrist din Tulcea în vara anului 2012 a fost condamnată la 5 ani de închisoare cu executare pentru tentativa de omor, conform B1 TV.

Luminiţa Perijoc a fost acuzată de taximetristul Nicolae Vlad, în urmă cu un an, că l-a agresat şi violat. Ipoteza violului a fost infirmată de procurori, iar femeia a fost scoasă de sub urmărire penală pentru săvârşirea acestei infracţiuni.

Cu toate acestea, ea a fost trimisă în judecată pentru tentativă de omor, pentru că l-a lovit pe bărbat de două ori cu un cuţit, în zona capului.

Sentinţa e definitivă şi nu poate fi atacată cu apel.

Perijoc va trebui să îi plătească taximetristului şi 1.000 de lei pentru despăgubiri morale, dar şi 500 de lei către Spitalul Judeţean Tulcea.

În august 2012, povestea violului a ajuns pe paginile ziarelor din străinătate, iar publicaţia britanică The Sun scria că un taximetrist din Tulcea, România, a fost atacat cu un cuţit şi apoi violat de o femeie care seamănă cu Angelina Jolie.

Citeşte şi: Violul lui Stan. Cum a ajuns Tulcea celebră în Anglia

 
Cele mai citite

Robert Fico a fost operat din nou! Premierul Slovaciei este în continuare în stare gravă

Premierul slovac Robert Fico, grav rănit miercuri prin împuşcare într-o tentativă de asasinat, a fost vineri operat din nou şi starea sa se menţine...

Monica Niculescu, în finala de dublu a turneului WTA Trophee Clarins de la Paris

Perechea româno-chineză Monica Niculescu/Lin Zhu s-a calificat în finala de dublu a turneului de tenis Trophee Clarins de la Paris, după ce au învins...

Arest la domiciliu pentru medicul care a uitat o compresă în ambdomenul unei paciente, iar aceasta a murit

Medicul care a operat o femeie din localitatea dâmboviţeană Dragomireşti şi ar fi uitat o compresă în abdomenul acesteia, lucru ce a dus la...
Ultima oră
Pe aceeași temă