12.5 C
București
vineri, 24 mai 2024
AcasăSpecialViitorul l-a transferat pe Bejan

Viitorul l-a transferat pe Bejan

Cu trei săptămâni înaintea startului Ligii a II-a, FC Viitorul Constanţa a reuşit un nou transfer. Formaţia constănţeană a reuşit să obţină semnătura fostului internaţional de juniori Florin Bejan, care a încheiat un contract pe trei ani cu FC Viitorul.

„Mă bucur că am venit la o echipă unde am şansa să joc. Sper să evoluez cât mai bine şi să izbutim promovarea la finalul sezonului”, a declarat Florin Bejan, care s-a alăturat echipei constănţene direct în cantonamentul de la Hoenderloo (Olanda).

În stagiul de pregătire din Olanda, echipa pregătită de Cătălin Anghel a jucat luni seara un nou meci amical, al doilea dintre cele patru programate. Echipa constănţeană a evoluat în localitatea Lageland (8 km de Groningen), contra echipei secunde a formaţiei olandeze de primă ligă FC Groningen. Chiar dacă formaţia batavă a fost întărită cu şapte jucători de la prima echipă (Tim Sparv, Emiel Johansson, Virgil van Dijk, Thomas Enevoldsen, Hyun-Jun Suk, Ajilore Oluwafemi şi Petter Andersson), FC Viitorul s-a impus la final cu 2-0 (0-0). Nicolae Hertu în minutul 80 şi Cristian Pantelie în primul minut de prelungire, au semnat cele două reuşite ale echipei de pe litoral.
cristi.dicu@romanialibera.ro

 

Cele mai citite

Vechea și noua Caledonie ard în focurile electorale

Vechea și Noua Caledonie, ținuturi la 16.000 de km distanță unele de celelalte, dar cu legături vechi onomastice, sunt în flăcările electorale. După demisia premierului...
Ultima oră
Pe aceeași temă