16 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialVIDEO: Vrei să sari cu paraşuta? Bucharest Skydiving Boogie te aruncă ÎN...

VIDEO: Vrei să sari cu paraşuta? Bucharest Skydiving Boogie te aruncă ÎN AER!

Mai sunt trei zile de festival, în care poţi să fii în aer… la propriu! În perioada 9 – 13 mai 2012, TNT Brothers organizează ediţia a doua a festivalului Bucharest Skydiving Boogie.

Saltul cu paraşuta este considerat un hobby pentru cei cu dare de mână, însă aproape oricine şi-ar putea permite măcar un salt. Senzaţia pe care o ai atunci când sari din avion şi te simţi suspendat în aer, la câţiva kilometri deasupra solului, când în jurul tău se lasă o linişte deplină şi când străpungi norii cu 50 de metri pe secundă, este de nedescris.

În cadrul evenimentului organizat de TNT Brothers, salturile cu paraşuta pentru amatori, realizate în tandem cu un instructor profesionist, vor fi efectuate de la cea mai mare înălţime atinsă în salturile comerciale: 4.500 m. Adică un minut de cădere liberă, de care îţi vei aminti toată viaţa.

Festivalul se adresează şi paraşutiştilor profesionişti care au, astfel, ocazia să îşi perfecţioneze tehnica alături de instructori calificaţi la nivel internaţional, acreditaţi de cele mai înalte şcoli de paraşutism: US Parachute Association.

În fiecare seară, începând cu ora 19, în hangarul celor de la TNT Brothers sunt proiectate filmele salturilor din fiecare zi şi au loc petreceri tematice.

Atmosferă garantată, oameni relaxaţi şi foarte prietenoşi, mancare bună şi muzică pe măsură. Paraşutismul creează dependenţă.

Cele mai citite

Echilibrul perfect: cum să îmbini mobilierul vintage cu designul modern

În ultimii ani, o tendință care a câștigat teren în designul interior este combinarea mobilierului vintage cu designul modern. Acest amestec neconvențional de stiluri...

Elisabeta Lipă: “Generaţia de Aur înseamnă pentru mine un model”

Președinta Agenției Naționale pentru Sport, Elisabeta Lipă, a declarat vineri, la stadionul Arcul de Triumf, că Generația de Aur a fotbalului românesc ar trebui...

Misterul surdității lui Bethoven se dezvăluie

Se spune că marile genii ale umanității ard rapid! Creează opere monumentale și se sting devreme. Despre viața și simfoniile lui Beethoven s-au scris...
Ultima oră
Pe aceeași temă