16.1 C
București
joi, 23 mai 2024
AcasăSpecialVIDEO. Patru sirieni şi-au pus viaţa în pericol încercând să iasă ilegal...

VIDEO. Patru sirieni şi-au pus viaţa în pericol încercând să iasă ilegal din România

Patru cetăţeni sirieni au încercat să iasă ilegal din România, prin Vama Arad, ascunşi în compartimentul de marfă al unui TIR condus de un cetăţean grec.

Acesta transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, plăci de aluminiu din Bulgaria pentru o firmă din Germania.

 

Poliţiştii de frontieră arădeni au verificat, cu ajutorul aparaturii din dotare, asupra automarfarului şi a remorcii acestuia şi ”au descoperit, ascunse în cele două compartimente destinate europaleţilor, în locaşuri special amenajate în lateralele remorcii, patru persoane de sex masculin.

Din primele cercetări, a rezultat faptul că persoanele descoperite sunt cetăţeni sirieni, cu vârste cuprinse între 20 şi 29 ani”, conform unui comunicat de presă remis de IGPF.

Cei patru sirieni sunt cercetaţi penal pentru tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, iar şoferului grec i s-au întocmit actele premergătoare începerii urmăririi penale pentru complicitate la trecere ilegală a frontierei de stat, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie luate măsurile legale care se impun.

Cele mai citite

Cresc salariile la unii bugetari. Alți bugetari amenință că fac grevă

Unele categorii de bugetari vor beneficia de salarii majorate, conform unei viitoare Ordonanțe de Urgență. Guvernul Ciolacu are, printre documentele de pe ordinea de zi...

Atalanta Bergamo a învins-o pe Bayer Leverkusen cu scorul de 3-0 (2-0) în finala Europa League

Atalanta Bergamo a cucerit trofeul Europa League la fotbal, după ce a învins-o pe Bayer Leverkusen cu scorul de 3-0 (2-0), miercuri seara, pe...

Interviul lui Volodimir Zelenski – bombă cu ceas pentru Occident

Se apropie Summitul aniversar al NATO de la Washington, din 9 -11 iulie 2024. Se împlinesc 75 de ani de la înființarea Alianței militare. Liderul de...
Ultima oră
Pe aceeași temă