21.3 C
București
vineri, 10 mai 2024
AcasăSpecialVIDEO. Vedetele unui reality show din Australia, ŢINTE ale grupării SI. Cum...

VIDEO. Vedetele unui reality show din Australia, ŢINTE ale grupării SI. Cum se apără producătorii

Un reality show australian dedicat refugiaţilor a generat un val de critici după ce a pus în pericol de moarte trei din cei şase participanţi, care au fost atacaţi în Siria de militanţi SI, în timpul filmărilor.

Reprezentanţii postului SBS, care difuzează reality show-ul „Du-te înapoi de unde ai venit/ Go Back to Where You Came From”, susţin că oamenii au fost „pe mâini bune”, însoţiţi în permanenţă de militanţi kurzi YPG, care luptă împotriva SI, potrivit ibtimes.co.in. 

Într-o scurtă înregistrare video, cei trei participanţi sunt surprinşi în timp ce aleargă şi se ascund de focurile de armă, în spatele unor ziduri.

Citeşte şi: Aruncat în ghearele morții chiar de tatăl său: Drama unui student la Medicină, vânat de Statul Islamic

„Stai calm, bine? Stai la pământ (…) Nu vrem să ştie că suntem aici. Sunt chiar în faţa noastră”, se aude spunând un însoţitor al participanţilor, în timpul filmării.

„Du-te înapoi de unde ai venit/ Go Back to Where You Came From” este un reality show difuzat de postul SBS, care arată situaţiile prin care trec australieni obişnuiţi, puşi în postura refugiaţilor din Siria, Irak şi Myanmar. 

 

 

 

 

Cele mai citite

Cum alegi scaunul de birou pentru copii?

Școala online a fost pentru mult timp o normalitate în lumea celor mici. Tocmai de aceea, improvizarea unui birou acasă a devenit o prioritate...

Scurt ghid despre transportul și protecția produselor: ce cutii să alegi

Două dintre aspectele importante de care este recomandat să ții cont atunci când dorești să onorezi comenzile de produse cu succes se referă la...

Șapte legi promulgate azi de Iohannis

Președintele Klaus Iohannis a promulgat astăzi șapte legi. Potrivit Administrației Prezidențiale, șeful statului a semnat, astăzi, următoarele decrete: Decret pentru promulgarea Legii privind unele măsuri pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă