21.5 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăSpecialVIDEO Horoscop - Zodia VĂRSĂTOR, săptămâna 15 - 21 decembrie

VIDEO Horoscop – Zodia VĂRSĂTOR, săptămâna 15 – 21 decembrie

Urmariti clipul video pentru cele mai importante previziuni ale saptamanii 15 – 21 decembrie, pentru horoscopul detaliat cititi textul de mai jos.

In acest weekend aveti un tonus psihic scazut, dar totusi o anume intalnire va va ajuta sa vedeti lucrurile altfel decat pana mai zilele trecute. In plus veti avea parte de o descoperire care va va ajuta sa va gasi calea pentru un viitor mai stabil.

Este vorba despre o conjunctura stralucita, o imbinare intre noroc, inteligenta dvs. de a specula orice imprejurare si destinul in care va este scris sa fiti niste supravietuitori. Oricum in weekend, indiferent de starea dvs. sufleteasca, nu puteti sta in casa, chiar daca unele treburi domestice s-ar impune sa le acordati mai multa atentie. Aveti alte prioritati carora va daruiti cu placere si cu oarecare profit. Poate mergeti la cumparaturi, poate faceti o vizita, iar asta pare sa fie cel mai sigur, sau contactati unele persoane cu anvergura referitor la impactul lor social.

Incepand de luni poate pana marti, relatiile de comunicare sunt bine aspectate, si vor fi in mod egal initiate atat de dvs., cat si de ceilalti. In mod deosebit, in peisaj, va aparea o persoana, poate de acelasi sex cu dvs., cu care in general nu aveati o relatie atat de stransa incat sa pierdeti vremea la palavre cu ea. O intalniti in lift, intr-o statie de autobuz sau, de ce nu, la un eveniment anume. O sa vedeti cu aceasta ocazie ca intalnirea parca a fost programata, dvs. simtindu-va deosebit de bine in compania acestei persoane, dar si restul saptamanii pana vineri va fi marcat de aceasta intalnire.

In familie lucrurile par putin cam tensionate, tocmai din cauza sarbatorilor ce se apropie, multe dintre dezacorduri fiind legate de bani, mai bine zis de lipsa lor si de modul cum vor fi ei distribuiti pe necesitati. Nu este cazul sa renuntati la propriile convingeri, este bine sa va mentineti pe pozitie, cel putin pana in weekendul viitor, cand stelele se vor pozitiona altfel, sa zicem mai avantajos sub aspectul relatiilor de familie. Sanatate – nici un nor, referitor la bani – este vorba de cheltuieli preconizate.

Pentru alte zodii dati click pe Horoscopul Saptamanii 15 – 21 decembrie

Cele mai citite

Noua fiță masonică: Sarmale la …roabă!

Așa zișii masoni grupați, în Marea Lojă Națională a României condusă, în scripte, de preotul Cătălin Tohăneanu, dar, în realitate, de plagiatorul Radu...

Noua fiță masonică: Sarmale la …roabă!

Așa zișii masoni grupați, în Marea Lojă Națională a României condusă, în scripte, de preotul Cătălin Tohăneanu, dar, în realitate, de plagiatorul Radu...

Milionarii de la One Properties United, campanie publicitară dubioasă în mass-media! În paralel, vor să ne închidă gura

Ziarul Financiar insistă cu o declarație a lui Victor Căpitanu, co-CEO One United Properties, prin care se sugerează că un fond elvețian de...
Ultima oră
Pe aceeași temă