21.5 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăSpecialVIDEO Horoscop - Zodia TAUR, săptămâna 15 - 21 decembrie

VIDEO Horoscop – Zodia TAUR, săptămâna 15 – 21 decembrie

Urmariti clipul video pentru cele mai importante previziuni ale saptamanii 15 – 21 decembrie, pentru horoscopul detaliat cititi textul de mai jos.

Taurul are de luptat cu o multime de frustrari personale pe care greu le poate gestiona, iar daca totusi gaseste o solutie, asta este din start perdanta, pentru ca solutiile lui vor cere multi bani sau mai multi decat dispun. Asa se face ca va fi un weekend cu nemultumire sufleteasca, desi ar putea aparea unele forte care sa contrabalanseze situatia neplacuta prin care acesti nativi trec.

Totusi au de partea lor un dram de noroc, in plus persoane care, desi nu par, le sunt trup si suflet dedicate si pot infaptui impreuna lucruri de-a dreptul spectaculoase, chiar daca nu cu final imediat. In timp, poate chiar pana la sarbatorile pe care Taurul le asteapta, se pot incadra in gama de reusite memorabile chiar pentru o intreaga viata. Oricum Taurii nu vor sta in casa, sunt unele comisioane de facut, moment in care isi vor face si pentru ei mici cadouri care sa le creasca moralul si sa-i motiveze pentru viitorul imediat pentru care se pregatesc. Totul insa se petrece pe o nota de indecizie, nesiguranta, instabilitate, incertitudine. Asa le va percepe Taurul, dar din toate cele ce se intrevad, o mica parte, insa din cele mai importante, se vor implini.

In legatura cu partenerul lucrurile se vor petrece in ritmul si pe fondul firesc, intotdeauna cu multe vorbe, multe incarcate de energie negativa, care insa se va spulbera de la o ora la alta. Perfectionismul Taurilor va fi la mare incercare in saptamana care tocmai incepe, si nu vor fi chiar scutiti de o serie de nemultumiri care intra totusi in categoria “tot raul spre bine”. Incepand de luni dar si in zilele care urmeaza, rutina isi spune cuvantul in viata acestor nativi, vor munci la fel de greu ca si pana acum, insa cu convingerea ca efortul lor va fi odata valorificat sau macar apreciat de cine trebuie.

O infuzie de capital este posibila aproape in oricare din zilele saptamanii acesteia, dar per total, tinand seama de pretentiile si confortul necesar unui nativ Taur, se dovedeste ca totul nu le este de ajuns, insa tot vor avea acele trairi de bucurie cand numai un pic din ceea ce au visat se va implini. Vor avea parte de o serie de intalniri cu persoane dragi care, in plus sunt si de vaza, astfel ca, pe langa bucuria ca s-au simtit bine, au si mandria ca au cunoscut pe cineva important. Totusi relatiile parteneriale sunt in mare parte tensionate, nu este vorba despre ceva personal, cat despre faptul ca momentul anului este pe cat de frumos pe atat de incarcat de frustrari, greutati si frica de nereusita, ceea ce pentru Taur sunt o adevarata tragedie.

Per total insa nativul are o perioada agitata, incarcata afectiv, dar si cu impliniri, asta daca reusesc sa fie onesti cu ei insisi sa vada cat de norocosi sunt. Sanatate – disconfort legat de vremea rea, bani – destui cat pentru o saptamana buna, dar trebuie sa fie atenti la volumul cheltuielilor.

Pentru alte zodii dati click pe Horoscopul Saptamanii 15 – 21 decembrie

Cele mai citite

ANAF va avea un compartiment de Evidență Operativă

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) și-a înființat un compartiment de Evidență Operativă, anunță un articol publicat pe site-ul termene.ro. Noul departament al ANAF va...

Strategia Energetică Naţională va fi pusă în dezbatere publică în 2 săptămâni şi adoptată prin HG până la final de iunie

Strategia Energetică Naţională va fi pusă în dezbatere publică în două săptămâni, urmând să fie aprobată prin Hotărâre de Guvern până la finalul lunii...

Noua fiță masonică: Sarmale la …roabă!

Așa zișii masoni grupați, în Marea Lojă Națională a României condusă, în scripte, de preotul Cătălin Tohăneanu, dar, în realitate, de plagiatorul Radu...
Ultima oră
Pe aceeași temă