16 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialVIDEO Horoscop - Zodia TAUR, săptămâna 12-18 mai

VIDEO Horoscop – Zodia TAUR, săptămâna 12-18 mai

Urmariti clipul video pentru cele mai importante previziuni ale saptamanii 12 – 18 mai, pentru horoscopul detaliat cititi textul de mai jos.

Taurii vor avea un weekend extrem de tensionat, desi par ca nu fac nimic special. Ei nu vor face curat, nu vor schimba arhitectura locuintei sau alte lucruri care sa ii oboseasca fizic. Nu, acum e un moment in care se bucura mult de lucruri firesti ce fac oamenii sa se simta bine, de fapt asta ar fi dorinta lor si asta ar merita.

In fapt ei vor fi mai mereu ingandurati, cu mintea in toate partile, fara sa reuseasca sa faca in mod concret ceva. Pun lucrurile cap la cap, fac scenarii ce nu au de regula legatura cu realitatea, vad in ce pozitie stau si cum trebuie sa faca in asa fel incat sa iasa bine. Toata aceasta nebuloasa din mintea lor apare din lipsa de logica, de continuitate a lucrurilor, a faptelor care se petrec in jurul lor, dar mai ales din cauza ca financiar nu au niciun ajutor, parca nicio speranta.

Asa li se intampla Taurilor in situatiile-cheie, cand ei vor ca totul sa mearga conform visurilor lor si nimic nu arata ca asa va fi. Din fericire acum apar destule situatii salvatoare, aproape nesperate de ei, care ii vor face sa petreaca momente memorabile alaturi de prieteni si familie.

Se pot ivi ceva colaborari ce aduc bani dar nu pentru mult timp, de aceea ei sunt obligati sa gandeasca pentru lucruri ceva mai fixe, adica pe dovezi si probe, cum le place, cum le convine. E posibil sa fie scosi din casa cu forta sa faca o vizita la rude, ceea ce le displace total, dar asta este.

Despre restul zilelor saptamanii acesta ramane unul nebulos mai ales la locul de munca, unde anumite lucruri le perturba ritmul lor propriu si ii obliga sa-si schimbe felul de a lucra sau de a se raporta la munca lor. Sunt de asemenea si multe drumuri de facut pe la institutii, dar acestea nu se pot infaptui acum, cu toate ca se inregistreaza intarzieri tocmai pentru ca Taurilor le lipsesc lichiditatile necesare. Aceste situatii complicate ii perturba mai mult pe cei in varsta, iar pe cei tineri ii sperie si-i demoralizeaza.

Este posibil deseori sa cada in mici depresii ce se trateaza cu somn sau cu plimbari lungi. Daca sunt tineri au mai multe sanse de intelegere a situatiei in care se afla. Sanatatea – multa miscare, banii – in sfarsit o raza de speranta.

Pentru alte zodii daţi click pe Horoscopul Săptămânii 12 – 18 mai

Cele mai citite

Iohannis – dă-mi-o mie, NA-TO mie

Ilustrație: Marian Avramescu Președintele Klaus Werner Iohannis reinventează schema clasică din blaturile fotbalului românesc. În loc de consacrata “dă-mi-o mie, na-ți-o ție”, șeful de la...

Lituania a preluat președinția rotativă a Comitetului de Miniștri al Consiliului Europei de la Liechtenstein

Lituania a preluat președinția rotativă a Comitetului de Miniștri al Consiliului Europei de la Liechtenstein, în cadrul unei reuniuni a miniștrilor afacerilor externe din...

România, țara cu cea mai mare inflație din Uniunea Europeană pentru a patra lună consecutiv

Rata anuală a inflaţiei în Uniunea Europeană a rămas stabilă, la 2,6%, în luna aprilie, însă România este, pentru a patra lună la rând,...
Ultima oră
Pe aceeași temă