13 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialVIDEO Horoscop - Zodia SĂGETĂTOR, săptămâna 12-18 mai

VIDEO Horoscop – Zodia SĂGETĂTOR, săptămâna 12-18 mai

Urmariti clipul video pentru cele mai importante previziuni ale saptamanii 12 – 18 mai, pentru horoscopul detaliat cititi textul de mai jos.

Nativul Sagetator face corp comun cu natura fie ca merge in parc, la padure sau sa viziteze rudele aflate in localitati mai apropiate de casa lor. Nu radeti ca nu e chiar rau, unii spun ca e necesar. Noi preferam sa spunem ca mergeti la un chef made in Romania pe malul garlei cu mici si bere, asa ca nu e nimic complicat. Invitati si cativa prieteni care stiu sa consume din plin astfel de situatii, la propriu si la figurat, sunt prietenii dvs. si va reprezinta.

Dar dvs. chiar iubiti natura, asa ca nu lasati pe nimeni sa o agreseze, puteti chiar sa faceti o curatenie mai ceva decat ati gasit, cu toate ca multi vor lua in deradere preocuparile pe care le etalati. Nu este ceva moralizator aici, este vorba de firea Sagetatorului, de a crea mereu armonie in jurul sau, cu dorinta expresa de a multumi cat mai multa lume. Sa incheiem cu weekendul si sa va spunem si despre saptamana urmatoare.

Inca de la inceput se petrece ceva care va place pentru ca aveti ocazia sa va dovediti calitatile, talentele. Pe luni si marti sunteti pusi in situatii provocatoare mai ales la locul de munca care va incita sa va aratati ca sunteti foarte buni profesionisti in meseria dvs. Este bine de spus ca veti face si o donatie sau ceva ce arata cat de buni la suflet sunteti, asta evident pana nu va ajunge cutitul la os.

Puteti pierde o situatie importanta de lansare a carierei dvs. pentru ca nu stiti sa prindeti momentele care vi se potrivesc cel mai bine si ratati ocazia sa aratati ce stiti sau care este potentialul dvs. Poate prindeti un post mai bine remunerat sau cu un program ceva mai lejer. Unele probleme le puteti avea acasa, in sensul ca se sparge o teava, o mica inundatie, sau aveti unele probleme de intelegere cu reparatorii la a caror mana sunteti.

Veti fi foarte infipt si veti arata ca dvs. dictati, chiar daca va costa cam mult asta. Este posibila si o discutie mai aprinsa cu partenerul de viata, relatia cu acesta comportand unele disfunctiuni saptamana asta, dar nu este nimic serios doar frecusuri nascute din prea mult stres. Sanatatea este buna poate niste dureri de spate, iar banii trebuiesc bine tinuti la pastrare.

Pentru alte zodii daţi click pe Horoscopul Săptămânii 12 – 18 mai

Cele mai citite

România, țara cu cea mai mare inflație din Uniunea Europeană pentru a patra lună consecutiv

Rata anuală a inflaţiei în Uniunea Europeană a rămas stabilă, la 2,6%, în luna aprilie, însă România este, pentru a patra lună la rând,...

VIDEO. Furtuna din Texas a provocat mai mulți morți

Furtunile au omorât mai multe persoane și au lăsat fără curent electric aproape un milion de locuințe și întreprinderi din sud-estul Texasului, scrie BBC. „Avem...

Iohannis o poate acuza pe Andra că i-a furat opera “Pas cu pas”

Ilustrație: Laurențiu Mușoiu Dacă își tot vede năruit visul de a ajunge secretar general al Alianței Atlanticului de Nord (NATO), iar cu meditațiile nu...
Ultima oră
Pe aceeași temă