23 C
București
miercuri, 29 mai 2024
AcasăSpecialVIDEO Horoscop - Zodia RAC, săptămâna 13-19 octombrie

VIDEO Horoscop – Zodia RAC, săptămâna 13-19 octombrie

Urmariti clipul video pentru cele mai importante previziuni ale saptamanii 13-19 octombrie, pentru horoscopul detaliat cititi textul de mai jos.

In weekend nu trebuie sa aveti o atitudine defensiva indiferent de ce spune sau face lumea, pentru ca nu ea va da ce aveti acum nevoie. Mai bine vedeti ce trebuie si ce e nevoie sa mai faceti. Poate sa va surprinda ce va spunem, insa in weekend veti fi foarte interesati de latura financiara a vietii. Poate cei care se pricep vor urmari cotatiile bursei sau vor avea alte interese de ordin financiar care duc viata omului pe un fagas bun.

Asa ca stati cu ochii in calculator si urmariti tot ce se intampla mai ales pe plan financiar, dar si social si politic. Asa veti intelege in ce directie generala trebuie sa o luati de acum incolo. Altminteri veti fi, ca de obicei, acei aerieni care nu se pot multumi cu modul in care traiesc, dar nici nu fac mare lucru sa schimbe in bine ceva.

Luni aveti un mare flux energetic ce va poate face eficace in multe situatii care nu-si mai gaseau rezolvarea si trebuia se se ocupe cineva in mod expres de ele. Energia va ajuta din nou sa fiti optimisti si sa intelegeti mersul lucrurilor asa ca puteti face tot ce va doriti dar si ceea ce trebuie, atentie insa la detaliile mici care va fac sa fiti de neinlocuit intr-un loc de munca nu ca o obsesie, ci pentru ca trebuie sa va consolidati statutul la locul de munca, sa puteti munci mai mult si mai bine. Va intereseaza ce faceti deja sau actionati numai la ceea ce este necesar. Adica sa va luati salariul.

Cei care nu au un loc de munca stabil isi pot gasi acum o varianta sa munceasca si sa le si faca placere, le aduce si ceva bani pe care un Rac ii poate transforma intr-o mica avere. De aceea e bine sa ciuliti bine urechile si sa nu uitati ca multi ravnesc sa obtina acel loc de munca care vi se cuvine. Incercati sa va faceti folositori spre mijocul saptamanii, sa va ascutiti mintea ca sa faceti cele mai eficace planuri si pentru serviciu. Nu va spunem asta din prudenta, ci pentru ca trebuie sa stiti bine ce faceti, ca sa nu aiba nimeni ce sa va reproseze. In felul acesta oamenii vor intelege ca vreti sa munciti si aveti ce spune in meseria dvs., chiar daca nu aratati asta prea des si mai ales oricui.

O excursie pe care ati planuit-o poate fi amanata din pricina unor speculatii financiare pe care le-ati facut aproape fara minte. De aceea ei pot fi nevoiti sa renunte la vacanta mult visata pentru ca banca nu le da creditul pe care il doreau sau de care aveau nevoie. Asa ca unii Raci vor fi deceptionati si vor incerca sa dea vina pe foarte multe lucruri conexe dar si pe oamenii care, culmea, ii ajuta si le fac drumul mai usor.

Relatia de cuplu nu este una foarte buna acum, dar recunoasteti ca nici nu va straduiti foarte mult in sensul acesta, ci vreti sa vina totul de la partener, ceea ce este rau. Incercati sa comunicati daca de iubit va este mai greu. Sanatatea – nu face mari probleme, iar banii se aduna cand este vorba despre urgente.

Pentru alte zodii dati click pe Horoscopul Saptamanii 13-19 octombrie

Cele mai citite

Detergenții naturali în comparație cu cei clasici, pot fi la fel de eficienți?

Este interesant de observat cum a crescut în ultimul timp interesul pentru produsele organice de...

Detergenții naturali în comparație cu cei clasici, pot fi la fel de eficienți?

Este interesant de observat cum a crescut în ultimul timp interesul pentru produsele organice de...

De ce a ratat Iulian Dumitrescu Grand Prix-ul de la Monaco

Prin faptul că i s-a prelungit, săptămâna trecută, controlul judiciar impus la 1 februarie 2024, baronul liberal de Prahova, Iulian Dumitrescu, a ratat...
Ultima oră
Pe aceeași temă