13 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialVIDEO Horoscop - Zodia RAC, săptămâna 12-18 mai

VIDEO Horoscop – Zodia RAC, săptămâna 12-18 mai

Urmariti clipul video pentru cele mai importante previziuni ale saptamanii 12 – 18 mai, pentru horoscopul detaliat cititi textul de mai jos.

Pentru nativul Rac acest weekend reprezinta o provocare mai mare, in principiu trebuind sa stabiliti si sa mentineti un echilibru in tot ceea ce faceti sau vreti sa faceti. Daca plimbati cainele aveti grija cum o faceti, este posibil ca medicul lui sa spuna ca l-ati obosit tare si e bine sa evite efortul. Poate sa nu fie un exemplu tocmai bun pentru toti nativii, dar cam asta inseamna acum o buna sincronizare cu astrele. E posibil sa aveti unele dispute cu familia care insa se pot rezolva cu tact, intelegere si iubire.

Luni si marti apare tendinta se fiti destul de izolati la locul de munca, sa comunicati putin si foarte sumar, ceea ce va va dauna. Incercati prin urmare sa va faceti mai bine intelese intentiile si planurile. Daca veti descoperi ca aveti lipici la copii, asta nu inseamna ca este valabil si pentru adulti sau pentru factorul decizional de la munca.

Trebuie totusi sa va asigurati ca nu munciti degeaba, de amorul artei, asa ca o discutie pe latura financiara cu cei abilitati poate avea loc miercuri, cu sanse sa vi se raspunda favorabil cererilor sau sa gasiti macar intelegere. Nu imbratisati nici la figurat, dar mai cu seama la propriu toate ideile altora doar pentru ca sunt tinere persoanele sau au alte opinii. Cantariti, calculati si vedeti ce este cel mai bine si va avantajeaza.

E important ca lumea sa prinda incredere in ceea ce un Rac spune sau face si trebuie mereu sa dovediti ca meritati cate ceva. De data aceasta e vorba despre incredere si respect. Daca desfasurati activitati la limita legii este foarte posibil sa fiti prinsi, demascati, iar daca nu sunteti dati pe manile „calde” ale autoritatilor, e posibil sa vi se taie sursa de venit suplimentara sau posibilitatea de a avea acel debuseu pe care contati.

Alte persoane mai curajoase pot sa fie destul de creative si ajutati de cultura generala, vor face lucruri inedite, frumoase, ce le aduc si satisfactie si bani indirect. Sunteti concentrati pe relatia de cuplu, aceasta este o alta mare preocupare pentru Raci, sa se inteleaga cat se poate de bine cu partenerul de viata. Asta inseamna sa fiti mai mereu pe aceeasi lungime de unda si sa stiti ca va puteti baza pe el, chiar daca pare acum mai nabadaios.

Sanatatea are unele probleme de natura digestiva, dar daca nu mancati mult si prea fierbinte este bine, iar banii acum nu vin in ritm regulat.

Pentru alte zodii daţi click pe Horoscopul Săptămânii 12 – 18 mai

Cele mai citite

Lituania a preluat președinția rotativă a Comitetului de Miniștri al Consiliului Europei de la Liechtenstein

Lituania a preluat președinția rotativă a Comitetului de Miniștri al Consiliului Europei de la Liechtenstein, în cadrul unei reuniuni a miniștrilor afacerilor externe din...

Monica Niculescu, în finala de dublu a turneului WTA Trophee Clarins de la Paris

Perechea româno-chineză Monica Niculescu/Lin Zhu s-a calificat în finala de dublu a turneului de tenis Trophee Clarins de la Paris, după ce au învins...

Elisabeta Lipă: “Generaţia de Aur înseamnă pentru mine un model”

Președinta Agenției Naționale pentru Sport, Elisabeta Lipă, a declarat vineri, la stadionul Arcul de Triumf, că Generația de Aur a fotbalului românesc ar trebui...
Ultima oră
Pe aceeași temă