13.9 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăSpecialVIDEO Horoscop - Zodia PEŞTI, săptămâna 30 iunie - 6 iulie

VIDEO Horoscop – Zodia PEŞTI, săptămâna 30 iunie – 6 iulie

Urmariti clipul video pentru cele mai importante previziuni ale saptamanii 30 iunie – 6 iulie, pentru horoscopul detaliat cititi textul de mai jos.

In acest weekend Pestii se aduna in cuibusorul lor, care le confera confortul multvisat, impreuna cu „autoritatea” legala. Va place sa stati retrasi mai ales sambata, sa va odihniti poate, nu va deranjati nici sa pregatiti ceva de-ale gurii, preferand sa mergeti la un restaurant pentru masa de prinz sau de seara. Totusi va atentionam ca in acest weekend ati uitat de o ruda care asteapta sa fie contactata asa si din politete dar si pentru ca v-ar interesa sa obtineti niste amintiri placute din partea sa.

Daca nu reusiti sambata sa rezolvati problema, incercati duminica, mai ales ca in aceasta zi tare ati avea pofta de o cochetarie-doua, de o ocheada trasa unor persoane care va cam inspira, si asta sa fie undeva ferit de ochii „stapanului”. Lasati aceste frivolitati totusi pentru altadata, cand situatia va este mai favorabila si aliniati-va obiectivelor comune de weekend, mai ales ca in aceasta zi apare un element al dvs. norocos.

O data ce incepeti saptamana de lucru sa stiti ca este mai grea adaptarea indeosebi pentru ca aveti parte de solicitari noi, iar timpul pentru a imbina intretinerea relatiilor de serviciu cu cel de indeplinire a sarcinilor este foarte scurt. Este momentul care se impune chiar si in zilele urmatoare cand dvs. ar fi bine sa extrageti informatii cat mai multe si mai importante sau sa deblocati informatii proaspete, sa gasiti noi resurse care sa va ofere un potential major.

Pe miercuri, joi sa stiti ca poate in familie, dar nu numai, este posibil sa fiti obligati sa va spuneti in mod mai ferm daca nu chiar si mai dur opinia care nu este impartasita si de ceilalti sau de celalalt. Nu este un capat de tara, nu este sfarsitul lumii, este masura curajului dvs., daca nu chiar garantia fericirii pe care dvs. v-o pregatiti pas cu pas, in mod minutios.

In relatiile de familie apar unele divergente, dar nu va faceti probleme pentru ca stiti ca la sfarsitul zilei va veti intalni la masa cu acelasi spirit de bunavointa, cu aceeasi afectiune si respect reciproc. Este pentru cei care nu au inca o relatie stabila o perioada potrivita pentru a gasi persoana care-i este destinata, iar daca acea persoana deja exista, se vor spulbera toate incertitudinile privind importanta ei pentru sufletul dvs. Sanatate – disconfort termic, banii – stabilitate relaxanta.

Pentru alte zodii reveniţi la Horoscopul Săptămânii 30 iunie – 6 iulie

Cele mai citite

„Libertate” deschide ediția 2024 a Festivalului de Film Românesc în Israel

„Un adevărat tur de forță al cinematografiei românești în Israel” – astfel a caracterizat directorul Institutului Cultural Român de la Tel Aviv evenimentul cel...

Iohannis o poate acuza pe Andra că i-a furat opera “Pas cu pas”

Ilustrație: Laurențiu Mușoiu Dacă își tot vede năruit visul de a ajunge secretar general al Alianței Atlanticului de Nord (NATO), iar cu meditațiile nu...

Controverse legate de camere video în sălile de clasă ale școlilor

Reprezentanții profesorilor se opun proiectului prin care Guvernul vrea să impună instalarea camerelor video de supraveghere în sălile de curs ale școlilor. În data de...
Ultima oră
Pe aceeași temă