12 C
București
miercuri, 1 mai 2024
AcasăSpecialVIDEO Horoscop - Zodia GEMENI, săptămâna 1 - 7 septembrie

VIDEO Horoscop – Zodia GEMENI, săptămâna 1 – 7 septembrie

Urmariti clipul video pentru cele mai importante previziuni ale saptamanii 1 – 7 septembrie, pentru horoscopul detaliat cititi textul de mai jos.

Pentru Gemeni latura comunicarii este foarte pregnanta in weekend cand uzitati de toate resursele pentru a da o petrecere in cinstea faptului ca in sfarsit nu aveti nimic de facut in perioada aceasta scurta. Dar va bucurati degeaba, pentru ca pe ultima suta de metri aflati ca programul se schimba si trebuie sa renuntati la momentele de relaxare in favoarea muncii cea de toate zilele.

Totusi duminica va fi propice pentru unele jocuri pe care le veti juca, poate unele puerile de tot, cu prietenii veniti in vizita neanuntata, si pe care nu va zgarciti sa o stropiti cu suc sau sampanie. Aveti grija sa nu va faceti rau singuri din cauza stresului prea mare sau prea multor nervi cu cine stie ce lucru aiurea pe care vi-l pune pe tapet un binevoitor. E bine sa ganditi de doua ori inainte de a face ceva sau de a da un verdict in legatura cu un subiect pus in discutie sau unul care doar se presupune.

De luni pana miercuri va fi nevoie sa luati unele decizii referitoare la un proiect care isi astepta finalitatea de multa vereme, de aceea riscati sa fiti nervos si mai irascilibi pana prindeti aripi sau pana puneti totul la punct. Se vor implica si unii subalterni mai obedienti care nu inteleg felul in care merg lucrurile, si de multe ori vor deranja apele tocmai potolite de o mana de fier. Atentie mare ce spuneti pentru ca orice zvon in aceasta saptamana are valoare de adevar.

Joi si vineri vor fi zile de relaxare in asteptarea finalului saptamanii. Pana atunci va veti mai intersecta si cu partenerul de viata care nu mai stie cum sa faca sa fie bagat in seama si va atentioneaza in toate felurile ca sunteti totusi impreuna sau cel putin asa ati lasat sa se inteleaga. Sanatatea – acum este mai bine, dar tot trebuie avut grija mai ales la factorii de stres care ar trebui eliminati pe cat posibil. Bani aveti pentru ca nu prea ati cheltuit in ultimul timp.

Pentru alte zodii dati click pe Horoscopul Saptamanii 1 – 7 septembrie

Cele mai citite

Zelenski se precipită: Ucraina are nevoie de “o accelerare semnificativă” a livrărilor de armament

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat marţi seara că Ucraina are nevoie de "o accelerare semnificativă" a livrărilor de armament de la partenerii săi...

Ciocniri violente între poliția georgiană și manifestanți la Tbilisi

Poliţia georgiană a folosit forţa marţi împotriva manifestanţilor de la Tbilisi, unde mii de persoane s-au adunat pentru a treia săptămână ca să protesteze...

Franța e gata să medieze între Israel și Hezbollah

Ministrul de Externe al Franţei, Stephane Sejourne, i-a cerut Israelului să facă publică poziţia sa cu privire la o propunere menită să dezamorseze tensiunile...
Ultima oră
Pe aceeași temă