18.3 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăSpecialVIDEO Horoscop - Zodia FECIOARĂ, săptămâna 13-19 octombrie

VIDEO Horoscop – Zodia FECIOARĂ, săptămâna 13-19 octombrie

Urmariti clipul video pentru cele mai importante previziuni ale saptamanii 13-19 octombrie, pentru horoscopul detaliat cititi textul de mai jos.

In weekendul acesta Fecioara interpreteaza un rol. El este in realitate o persoana sexy, plina de sarm, inteligenta, cu umor, dar este destul de nesigur pe el acum si se straduieste tocmai sa-si sporeasca aceste atuuri. Astfel inarmat, porneste la atac, dar nu intr-o poveste de dragoste neaparat, ci mai mult intr-o prospectare a unor posibilitati de a pune mana pe niste ponturi pe care sa le foloseasca in viitor. Daca ii iese sau nu ramane de vazut, tocmai pentru ca nu este el insusi asa, deci sunt unele sanse reale sa gafeze, dar de socializat va socializa, se va distra intr-un fel, si-si va pastra prietenii.

Apoi va obtine unele promisiuni de colaborare pe viitor nu inainte insa de a face si el niste confidente pe care in mod normal nu le-ar fi facut. Acum insa a meritat, miza era prea mare si nimic nu se obtine gratis. Pe duminica va continua distractia si va avea parte de ceva note sentimentale, asa ca sa ii creasca si lui inima si sa aiba la ce visa noaptea inainte de a se pune pe treaba in sapatamana ce tocmai incepe.

Pe luni, marti si chiar miercuri sunteti mereu pe drumuri, asta pentru ca vi se cere sa faceti lobby activitatii dvs. de baza, sa faceti reclama, sa stabiliti contacte, dar si sa realizati cadrul de baza al unor contracte care urmeza sa fie semnate impreuna cu sefii dvs. pe saptamana viitoare. Relatiile de familie sunt din cele mai bune, cu ajutor reciproc, dvs. insa fiind cel care se bucura cel mai mult de o atentie afectiva aparte. Vi se vor face toate poftele, veti fi alintati, giugiuliti, dar tot va fi prin preajma o persoana care nu vede asta cu ochi buni. Cu siguranta stie despre dvs. amanunte pe care nu le banuiti si de care va e frica sa nu le faca publice.

Deocamdata nu e cazul sa va faceti probleme, dar e bine sa pastrati putina discretie si sa fiti in alerta. Sub acest aspect se remarca la dvs. o nota de cinism cum rar a fost dar cuiva sa vada la o Fecioara. Sa stii ce ai facut, sa stii ca se stie, dar sa te comporti ca si cum ai fi un inger. Sanatate – ceva raceala, bani – procent important dintr-un contract.

Pentru alte zodii dati click pe Horoscopul Saptamanii 13-19 octombrie

Cele mai citite

Echilibrul perfect: cum să îmbini mobilierul vintage cu designul modern

În ultimii ani, o tendință care a câștigat teren în designul interior este combinarea mobilierului vintage cu designul modern. Acest amestec neconvențional de stiluri...

Arest la domiciliu pentru medicul care a uitat o compresă în ambdomenul unei paciente, iar aceasta a murit

Medicul care a operat o femeie din localitatea dâmboviţeană Dragomireşti şi ar fi uitat o compresă în abdomenul acesteia, lucru ce a dus la...

Cristiano Ronaldo le-a luat fața lui Messi și Mbappe! CR7 este cel mai bine plătit sportiv al planetei

Pentru a patra oară în carieră, Cristiano Ronaldo ocupă primul loc în clasamentul celor mai bine plătiţi sportivi ai planetei, stabilit de revista economică...
Ultima oră
Pe aceeași temă