16 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialVIDEO Horoscop - Zodia FECIOARĂ, săptămâna 12-18 mai

VIDEO Horoscop – Zodia FECIOARĂ, săptămâna 12-18 mai

Urmariti clipul video pentru cele mai importante previziuni ale saptamanii 12 – 18 mai, pentru horoscopul detaliat cititi textul de mai jos.

Pentru weekend nativul Fecioara poate avea un oarecare conflict cu o persoana foarte importanta din viata lor. Poate fi nevasta sau sotul, amanta, amantul sau doar mama. In toate situatiile este bine sa tratati lucrurile cu multa intelegere, sa va amintiti ca nu ati fost sau sunteti singurii care sufera la modul cel mai serios. Tot greul cade si pe cei apropiati, asa ca nu ignorati, nu dati cu piatra ca nu sunteti dintre cei fara de pacate.

In alta ordine de idei, va ganditi mai mult la munca dvs. si la felul in care trebuie sa o faceti mai eficienta, mai atractiva chiar si pentru dvs., dar mai ales pentru beneficiari. Sunteti in tratative cu niste sponsori sa mai puteti da ceva oamenilor ca premiu pentru ca va suporta. In cazul dvs. nu trebuie sa se ajunga la asta nici macar in gluma, sunteti destul de cu picioarele pe pamant.

Marti, miercuri participati la o sedinta in care va prezentati ideile si forma in care ele pot fi puse in practica. Vedeti in ce ape se scalda mai marii dvs. sefi si daca ce aveti in minte se aproba. Credeti mult ca ceva trebuie schimbat la locul de munca si vreti sa abordati o noua atitudine, asumandu-va riscurile, astfel se pot face progrese importante, iar daca cineva va asculta si va da verde puteti rasturna situatia dvs. sociala.

Va imaginati in ce fel puteti face ca lucrurile sa fie in favoarea dvs. si nu gresiti, apoi va faceti timp sa va ganditi si la vacanta ce se apropie si trebuie planificata din timp. Cautati pe internet destinatii de vacante potrivite gusturilor dar si bugetului dvs. care a suferit modificari. Atitudinea fata de colegi este una noua pentru ca incercati sa fiti mai receptiv la ceea ce vi se spune sau la laudele pe care le primiti. Vedeti dvs. daca ele sunt intemeiate sau nu, oricum ele va fac bine.

Ramaneti obiectivi si cu destul sange rece, asa cum va sade bine, pentru ca nu va place sa lasati o alta impresie decat cea reala in legatura cu ceea ce sunteti sau veti fi. Cu toate acestea sunteti in asteptare, agitati, nervosi ca nu stiti cum vor iesi pana la urma lucrurile.

Latura sentimentala este destul de plina alaturi de persoana draga, chiar va bucurati de o anumita autoritate, un ascendent, fiindca lucrurile pe care le-ati spus candva acum se adeveresc. Sanatate – ceva mai bine, dar nu se recomanda efort. Bani nu prea aveti, dar tot veti programa unele investitii.

Pentru alte zodii daţi click pe Horoscopul Săptămânii 12 – 18 mai

Cele mai citite

Echilibrul perfect: cum să îmbini mobilierul vintage cu designul modern

În ultimii ani, o tendință care a câștigat teren în designul interior este combinarea mobilierului vintage cu designul modern. Acest amestec neconvențional de stiluri...

Cristiano Ronaldo le-a luat fața lui Messi și Mbappe! CR7 este cel mai bine plătit sportiv al planetei

Pentru a patra oară în carieră, Cristiano Ronaldo ocupă primul loc în clasamentul celor mai bine plătiţi sportivi ai planetei, stabilit de revista economică...

Spitalul “Foişor”, actualizare cu privire la starea de sănătate a lui Florin Piersic

Actorul Florin Piersic a fost reevaluat cardiologic vineri, starea sa generală fiind stabilă, fără modificări semnificative faţă de zilele anterioare, au informat reprezentanţii Spitalului...
Ultima oră
Pe aceeași temă